2013. júl. 2.

Kritika#24 + Fejléc + Kép

Sziasztok! Ma hoztam egy pár dolgot, de mindent szép sorjában:)

Blog: http://sexanddrugandrocknroll.blogspot.hu/

Kinézet: Először is rengeteg minden van a blogodon, mégsem keveredtem be, mert szépen elcsoportosítottál mindent. A fejléc nem mondom,hogy rossz, de nem is a legjobb. Alapból tetszik de vannak rajt kis hibák. De  nem szükséges javítani. A linkek és a modulok színe, valamint a betűtípusok is rendben vannak, talán a megtekintések modul hiányzik. Az adok-kapok modul pedig kifejezetten tetszik. Minden rendben van. Szép, áttekinthető, illik a témáidhoz.

Történet: Hű! Nagyon szépen kidogoztak a szereplőket, és ezt sok blogban nem látom, ezért ez plusz pont. A fejezetek előtti Első Akkord-ba pedig szerelmes lettem. Olyan jó! De tényleg. Ötletes.:) A versek is jók, és látszódik, hogy te tényleg szereted ezt csinálni, és érdekel amit csinálsz. Méghozzá jól csinálod. Számomra Johanna karaktere az első két fejezetben nem volt valami szimpatikus. Nem tudom mért, de aztán megszerettem. Pontosabban megszeretetted velem.

Írói képességed: Gyönyörűen fogalmazol, és szépen használod a szavakat. Amikor olvastam teljesen kizártam a külvilágot pedig anyu éppen porszívózott!:). Teljesen más világba képzeltem magam, neked köszönhetően, s ezzel szerintem nem vagyok egyedül.

***

Ma készítettem két fejlécet! Egy PNG-t és egy JPG-t.Nem lettek valami "Hű, de jók!". Valamint szeretném elmondani, hogy siettek a rendelésekkel, már csak négy van vissza, de nem tudom mikor lesznek kész. Bocsánat az eddigi késésekért.




***

Valamint csináltam egy képet, amire mindent raktam amit találtam, ezért ez ilyen mindenes szerkesztés lett.

EZ A KÉP SEM ELVIHETŐ!

Azon gondolkozom, lehet csinálok egy olyat, hogy tőlem is lehessen borítóképet rendelni, de majd még írok erről. 

NEM FEJLÉC MÉRET.



Csók:

Edina.xx

1 megjegyzés:

  1. Wáó, nagyon szépen köszönöm a kritikát. Örülök, hogy tetszett a történet :)

    VálaszTörlés