2013. júl. 10.

Miley Cyrus - We Can't Stop - Vélemény

Nos hát meghoztam akkor az első ilyen típusú bejegyzésem, melyben Miley Cyrus majdnem egy hónapja megjelent We Can't Stop című klipjéről, pötyögőm be a véleményem.

Dalszöveg: A szöveggel nincs semmi bajom. Konkrétan arról szól az egész klip, hogy buliznak, senkire nem kell hallgatni, az ő életük, az ő szabályaik, azzal csókolóznak és azzal fekszenek le, akivel akarnak. Nem a legjobb dal amit hallottam, de fülbemászó. "So la da da di we like to party" Na, ezt viszont már napok óta nem tudom kiverni a fejemből.

Klip: Most jön a : Te Úristen! rész. Én alapjában véve szerettem Miley. Bírom az új stílusát, a haját is. Azonban ez a klip kiverte a biztosítékot.

Rengeteg olyan dolog van benne, amit semmihez nem tudok kötni. Kezdjük az elejével. Az a rész még tűrhető, aztán a közepe felé érve, már elkezdődnek a seggrázások, a vonaglások, és sorolhatnám. Sokak szerint Miley ezzel a klippel akarja megmutatni, hogy "már felnőtt". Ezzel nincs is semmi baj, de ezt máshogy is ki lehetett volna mutatni. A klipben Miley rengetegszer fogja meg a saját, és más lányok fenekét is, nyalogatja a babát, na meg még sorolhatnám.
A medencés rész, kifejezetten tetszik. A többiről ugye már nem mondhatom ezt el. Az a fehér színházi maszk szerűség, még mindig olyan WTF?! számomra. De emellett még mindig nem értek egy pár dolgot köztük a pénzevést,a kenyérevést, azt, hogy sült krumpliból(?) összeraknak egy koponyát, majd szétrugdalják. A plüss macik a hátukon, kissé furák, de ezeken nem lepődtem meg annyira, mint a saját ujját szopó srácon.




Összességében:

Dalszöveg: 10/9
Klip: 10/3

Csók:

Edina.xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése