2013. júl. 10.

Kritika#27#28

Most pedig két kritikát is közzéteszek.


Kinézet: A hátteret változtasd meg, és szerezz be egy fejlécet, mert így nagyon üres az egész blog. A megtekintések modult kirakhatnád. A szereplőknek talán nyithatnál egy új oldalt. Az oldal szövegének betűtípúsát változtasd meg, mert kiég a szemem. Alig lehet elolvasni, én javaslom a Georgia betűtípust, esetleg a Times-t. Mindegy milyen, csak valami egyszerű legyen. 

Történet: Nos, az eleje kicsit bonyolult. Nem értem mit kerestek Magyarországon, ha angol a nevük. Az első fejezetben semmi előzetes nélkül, kiderült, hogy a csaj kamerás(?) lesz a One Direction-nél. Az első, valamit írhattál volna, erről előbb, mert így derült égből villámcsapásként ért, az egész. A második pedig, már előre sejtettem mi lesz, mert sablonos. Aztán találkoznak, és körülbelül 5 óra alatt(!!!) mind az öt srác beleszeret, ráadásul Zayn-nak, Liam-nek, és Louis-nak a történetben is barátnője. Szóval engem egyáltalán nem nyűgözött le a sztori. Sőt! 

Írói képességed: Hanyagold a rövidítéseket, olvass sokat, nézd át kétszer a szöveget! 

***


Kinézet: A háttér rendben van, azonban a fejléc nem tetszik. Rondán vannak kivágva a szereplők, és a képek sem tetszenek rajta. A betűtípusok rendben vannak. A modulok közzé pedig rakd ki a rendszeres feliratkozókat, mert így sokan nem tudnak feliratkozni. Valamint az oldalakat rakd a jobb oldali modulsávba.A szereplőkről még annyit, hogy Rosalie 14 évesnek néz ki a kép alapján.. Rendejl szerintem új fejlécet, és változtasd meg a lány karakterét. De annak örülök, hogy egyedi, és nem egy minden második blogon megtalálható szereplő.

Történet: Sablon. A csaj Harry húga, majd beleszeret az egyik bandatagba, jelen esetben Harry húga, Rosalie beleszeret Louis-ba, és Louis is szereti Rosalie-t. Majd később biztos összejönnek, de titokban, mert Harry félti a húgát. Aztán kiderül, Harry nehezen elfogadja, vagy szétveri Louist. Mindenki aggódik a banda miatt, de Louis továbbra is szereti majd Rosalie-t. Ha esetleg nem így lesz, ne haragudj, de én ilyen folytatásra számítok.

Írói képességed: Nagyon szépen fogalmazol, ezért nem értem miért sablon sztorit írsz. Jobban járnál egy iskola sztorival, vagy egy egyedi történettel. 

Csók:

Edina.xx

2 megjegyzés:

  1. Szia! Köszönöm a kritikát! Hát, örülök, hogy szerinted szépen fogalmazok ^-^ A csaj karaktert így is 3 óráig kerestem (xD) de majd keresek másikat. A fejléc szerintem sem a legjobb, majd csinálok, vagy rendelek egy újat. Az is igaz, hogy sablonos, de szerintem egy 1D fanficnál általában a legtöbb story sablonos... De igazából egyetértek veled:) még egyszer köszönöm.: Lily S.xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit. Rendben, majd valamikor benézek, és megnézzem milyet lett végül is. Örülök, hogy nem haragszol. Xx

      Törlés