2013. júl. 24.

Kritika#36

Sziasztok! Elöször is.. Wow!Rengetegen jelentkeztettek már ma a versenyre, pedig még egy napja sem tettük ki a posztot. (A jelentkezők között persze ott vannak azok a blogok, melyeket én szeretek és szóltam az íróknak. )A második dolog amit nem szeretnék szó nélkül hagyni, hogy nagyon szépen köszönjük a 10.000. feletti megtekintések számát, de tényleg. :)

Blog: http://wearetwodifferentlife.blogspot.hu/

Kinézet: A hátteret lecserélném, mert ez a sablon ugye bent van a blogger hátterei között. A fejlécen tetszik,hogy Párizs és London a lány és a fiú mellett van, majd az egész alakjuk, elválasztja a két várost, ez ötletes. Egyedül az a baj, hogy Harry és a lány csúnyán vannak kivágva. Valamint szerintem elég lett volna 2 betűtípus a címhez. A modulok és az oldal betűtípusai rendben vannak.

Történet: Az oldalt található "THE STORY" szöveg kicsit zavaros volt. Akkor a csaj a prológusban azt írja le, hogy Harry-t már nem látta 3 éve, de az első részben mégis úgy beszélnek, mintha minden nap találkoztak volna, tök természetesen. A lány még meg sem lepődik, úgyhogy annyit javaslok(mert ugye a két részről nem tudok sokat mondani), hogy az érzelmeket jobban fejtsd ki.

Írói képességed: Sok hibád volt, és néha elég furán fogalmazol, például: engemet. Figyelj a hibákra, olvasgass könyveket, és mielőtt publikálod a szöveget ellenőrizd.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése