2013. júl. 18.

Demi Lovato - Made in the USA - Vélemény

Tegnap jelent meg Demi új klipje, Made in the USA címmel. Erről írok most véleményt.

Dalszöveg: Szóval a dal arról szól, hogy Demi és a srác szerelmesek. Mindenkinek el akarja mondani, világgá akarja kürtölni, hogy mennyire szeretik egymást, és nem érdekli őt illetve őket mások véleménye, nem törnek össze, mert a szerelmük az USA-ban fogant. 
Elmondja, sokszor, hogy egymás gondolatait úgy olvassák , és habár külön vannak esténként, olyan mintha együtt lennének. Ők ezt az utat szeretik. Az összes rossz tulajdonságát szereti a fiúnak, mert csak így kaphatja meg. Ez ugye egy szerelmes dal, de aki nem tud angolul, az lehet, hogy egyáltalán nem tudja miről szól a dal, például a cím alapján lehet, valaki teljesen másra gondol, akár: "Made in China" ezáltal arra következtethetnek, hogy Demi elmondja a véleményét a kínai dolgokról. Na de, azért remélem ilyen nem volt. :)
Klip: Demi nagyon aranyos a videóban, látszik rajta, hogy boldog, nem játssza meg magát.(lásd a második képen!) A klipben nem ő játsza a főszerepet, hanem egy lány, akit nem tudok beazonosítani, szerintem nem ismert. A srác mellesleg nagyon helyes.(:D) Az egész klip tetszik nekem. A szerelmespár nagyon aranyos, és arról szól a klip, mint a dal. Egy carneválon ismerkednek meg, aztán a srác, Afganisztán-ba megy(nem vagyok biztos Afganisztánban, de az biztos, hogy hasonló helyre megy, katonáskodik). Leveleznek egymással, nézegetik egymás képeit, közben néha bevillan egy szerelmes jelenet, és Demi, ahogy énekelget, mosolyog. A klip végére a fiú elmegy a lányhoz, a lány pedig a nyakába ugrik. Tömören ennyi, egyszerű, de látszik, hogy rengeteg munka van benne, ezért is lett magas színvonalú.

Dalszöveg: Igazából, csak a szerelemről énekelget. Nekem, ha a dalszöveget nézzük a Heart Attack jobban tetszett, ezért: 10/9                  
Klip: Ez viszont elnyerte a tetszésem, úgyhogy megérdemli a 10/10-et.

                                             

2 megjegyzés: