2013. júl. 23.

Kritika#35

Sziasztok!Elöször is szeretném elmondani, hogy úgy volt, írok krtikát a Best Song Ever-ről, ámde páran biztosan tudjátok, hogy Directioner vagyok, ezért nem írom meg a kritikát. Lehet, hogy Ema megírja, de én biztos nem, mert túl elfogult lennék.

Blog: http://myadventureswith1d.blogspot.hu/

Kinézet: A fejléc hatalmas. Nem a legjobb az elrendezés sem, de ha az alja le lenne vágva, vagy tényleg, le lenne kicsinyítve, akkor nem lenne vele gondom, de mivel tényleg, óriás, így vannak vele problémák. A modulsáv túl keskeny, a Facebook modul felesleges, a chat pedig kinyúlik a blogból. Ezeket javítsd. Hiányolom az oldalakat, a bloglovin link helyére, pedig rakhatnál akár egy képet.

Történet: Elöször is, nem sok kedvem volt elolvasni a blogod,, hogy miért? Egy, mert most keltem, kettő, pedig az írtad, hogy szünetel. Utálom, ha egy blog azért szünetel, mert kevésnek találja az olvasók számát. Ameddig van olvasód, addig a blogodat figyelik, ez jegyezd meg. Majd ha te nem akarod írni, mert elment a kedved, akkor hagyd abba, de ne azért, mert kevesen olvassák. A történethez visszatérve. Hiányoltam a prológust/bevezetőt. Amúgy pedig sablonos, ne haragudj. Szóval arról szól, hogy ő nem szereti a 1D-t, de a nővére igen.  (Más történetben fordítva van) El kell kísérnie egy koncertre, ahol beleszeret majd a fiúkba,stb. Úgyhogy ezt a témát itt lezárom!

Írói képességed: Gyakoriak a szóismétlések, és vannak fogalmazási hibák is bőven, de mégsem sorolnálak a javíthatatlan kategóriába. Olvass sokat, és nézd át többször az írásod, mielőtt közzéteszed.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése