2013. jún. 29.

Elterjedt főszereplők - Második rész. + Fejléc

A mai bejegyzésben meghoztam az Elterjedt főszereplők - Első rész. után a másodikat.

Ebben a részben, Palvin Barbara, angolul Barbara Palvin a főszereplő.Szóval, akkor írok róla pár szót.

1993.október 8.-án született Budapesten. 13 évesen fedezték fel,amikor az utcán sétált. Mivel Európához még fiatal volt, Ázsiába ment, és ott készítettek róla, rengeteg fotót. A még csupán 19 éves Barbi, a Victoria's Secret egyik főmodellje. Rengeteg sztárral találkozott díjátadókon fontos eseményeke, köztük Justin Bieberrel, és Leonardo DiCaprioval. A rajongók azt hitték összejött Justinnal, rengeteg pletyka szólt róluk, azonban a modellnek akkor barátja volt, kivel nemrégiben szakított. Barbi sok cégnek a reklámarca: Stella McCartney for C&AChanel BeautyTommy HilfigerCalzedoniaH&MCartierExpressCalvin KleinStradivarius – Chic Twist. Valamint ő az első magyar L'Oreal Paris nagykövet.


Barbi tényleg nagyon szép, ezt nem tagadom. Azonban már unalmas, és idegbajt kapok attól, ha megnyitok egy blogot, és ő főszereplő. Mert ez van szinte minden második blognál. 

Szerintem ne őt válasszátok főszereplőnek, esetleg mellékszereplőnek.


A Google tele van photoshop képekkel Barbiról és a One Direction-ről. Mutatok párat.

A legtöbb képen Harry-vel van, aztán Zayn-nel. Louis, és Niall talán két képen szerepel. Liam-ről pedig nem találtam. Van köztük egy két jobb fajta, de van pár borzalmas is.


A következő részben, fogalmam sincs ki fog szerepelni!:)


***


Kezd visszatérni az erőm. Szóval egy jó meleg tea, meg egy kakaós csiga mellett, elkezdtem újabb fejlécet csinálni.


Az eredmény:
Csók:


Edina.xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése