2013. jún. 2.

Kritika#1

Sziasztok. Megérkeztem az első kritikámmal:
Blog: http://directionerke.blogspot.hu/

Kinézet: Amikor megnyitottam a blogod, az első dolog amin megakadt a szemem az a zenelejátszó volt. Minden bizonnyal ez azért történt így, mert a háttér kék a zenelejátszó pedig zöld színben pompázott. A lejátszót sürgősen cseréld át kékre, mert így nagyon csúnyán mutat! A sablont is cseréld át a fehér Picture Window-ra. A fejléc elfogadható, de nem a legszebb. Javaslom, hogy rendelj fejlécet egy profi készítőtöl. Amit még észrevettem, hogy nagyon sok képet szúrsz be. Ez felesleges! A betűtipust álítsd át "Impact"-ra, hogy ne legyen annyira egyszerű!

 Tartalom: A blogban sok minden történik, ami jó, mivel az olvasót érdekelni fogja, hogy mi fog lezajlani a következő részben. Ehez többet nem tudok hozzászólni...

Írói képesség: Az első résztől sokat fejlődtél az utolsóig, bár még mindig eléggé sietsz. Valamikor azt sem tudtam hol tartózkodik a főszereplő, mert olyan gyorsan történt minden! Próbálj kicsit lasabban írni, hogy az olvasó eltudja képzelni maga előtt a jelenetet, de közben ne is aludjon el! A fogalmazásodon van még mit csiszolni, de ezt sok olvasással helyre lehet hozni.

Sok sikert a továbbiakban!
♦E♦

2 megjegyzés:

  1. én is kérhetek kritikát?!:)
    Itt a blog:
    http://thecriminallife-fanfiction.blogspot.hu

    VálaszTörlés