2013. jún. 18.

Kritika#9+ PNG képek+Új blogom

Helóka! Ezer bocsi, hogy sokáig nem jelentkeztem...
Mindenek előtt nagyon köszönjük a 26 feliratkozót! ♥
Most pedig íme a kritika, a PNG képek végül pedig az új blogom! :)

Blog: http://tokeletlentokeletesseg.blogspot.hu/

Kinézet: A blogod kinézete nagyon csúnya. Kezdve az erős háttértől- ami kiégeti a szemem- a fejlécen túl- bár ezt nem is mondhatom fejlécnek- egészen a betűk színéig. Na, de szépen sorjában.
A hátteret sűrgősen cseréld le, valami lágyabb színre. A sablon jó. Ez a fejléc nagyon csúnya, hogy csak úgy össze van dobva néhány kép. Sürgősen kérj egy profi szerkesztőtöl új, átlátszó fejlécet (ajánlom a blog társszerkesztőjét, Edinát, mert ő PNG fejlécet is tud készíteni) A betűk színe, nagyon zavaró, és egészen bele kelett hajolnom a gépbe, hogy eltudjam olvasni a sorokat. A "Fejezetek" oldalt cserél át "Főoldal"-ra, mert ez így eléggé fura. Ajánlom, hogy rakd ki a szereplők képeit oldalra.

Történet: Egy halom tiniről szól. Alapjában véve tetszik az ötlet. Meg van pár érdekes pillanat is, ami kifejezettem jó! Ami aggaszt, hogy nem igazán történik semmi sorsdöntő benne. Jó lenne, ha valami izgalmas történne, hogy felkeltsd az olvasóid érdeklődését.

Írói képességed: Szépen fogalmazól. Nincs sok helyesírási hibád, viszont tedd sorkizártá a fejezeteket, és a számokat írd betűkkel, mert mégis ez egy blog, és ha számmal írod őket komolyatalanná teszi ezt.

Sok sikert a továbbiakban! 

Most pedig itt van pár PNG kép: 


 
PNG képet kérhettek chatten is tőlem! :)

Utoljára pedig itt a blogom: http://emieverysummerhasastory.blogspot.com/
Olvassátok, komizzatok, iratkozzatok fel és nyomjatok egy tetsziket! :) Nagyon sokat jelentene! ♥

Ennyi voltam mára...

Ölel: Emi*

Ja, és bocsi, hogy a PNG képektől másmilyen a betűtipus. Nem tudom, miert van ez így... O.o

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm(: a kinézettet tudom,de ez volt az 1. blogom és még elég gyenge volt és sablonos és összesen egy idei rész van..De nagyon köszönöm a sok pozitívumokat,az előző kritika eléggé szíven ütött..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nincs mit! :) Remélem nem voltam túl durva...

      Törlés