2013. jún. 21.

Kritika#16

Elsősorban szeretném megköszönni, a majdnem 5000 megtekintőt, és a 31 feliratkozót. Imádunk titeket. :)


Blog: http://reallydontcareunionj.blogspot.hu/

Kinézet: A fejléccel nincs semmi baj, még sem tetszik. Tudom, hogy ez most hülyén hangzik, de nem tudom magam máshogy kifejezni, ezért ezt inkább hagyom.Az oldalaknál, tedd áttetszővé a kijelölést, vagy halványabb rózsaszín-nel jelöld. A Rendszerek feliratkozók modul címét, azonnal változtasd meg, mert nagyon gyerekes. A chat-ben a linkek színe feketén jobban mutatna. Másik oldalon a modulsávot növeld, mert nagyon össze vannak nyomva a betűk. A legnépszerűbb bejegyzések modult is levehetnéd, mert össze van préselve, és így csak rontja az összhangot. A modulokról még annyit szeretnék.. A Fontos! felirat alatt íród, hogy a csúnya szavakért és az OLYAN! bejegyzésekért nem vállalsz felelősséget. Ez oké, de kérlek javítsd ki az OLYAN! szót egy +18-ra. A betűtípussal sincs semmi bajom, talán kicsit vedd kisebbre.

Történet: Én még személy szerint nem olvastam Union J-s fanfiction-t, ezért nem tudom, hogy sablonos-e. De ha alapból az X-faktor válogatást, meg a szerelmet nézzük, egy sztárral, akkor sajnálom, de sablonos. Nem akarok belekötni, mert semmi bajom vele, de számtalan ilyen történet van. A szereplőid is sablonosak (mármint a csajok képeire gondolok).De annak örülök, hogy Union J-s a sztori.

Írói képességed: Olvass sokat, mert rengeteg hibád volt, mind helyesírási, mind fogalmazási. A smiley-kat pedig hanyagold! Mert komolytalan a blog, és nem tekintenek majd úgy a történetedre, mint egy normális sztori.

Csók:

Edina.xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése