2013. júl. 27.

Kritika#39#40 + Háttérkép

Sziasztok! Elsősorban nagyon örülök annak, hogy sokatoknak tetszik az ötlet a színösszeállításokról, valamint örülök, hogy már kértetek tőlem háttereket. Már készítettem egyet, melyet a kritika után csatolok.

Blog: http://lucy-and-lana.blogspot.hu/

A fejlécedet már vagy egy hónapja elküldtem, de nem raktad ki.Ennek gondolom az az oka, hogy nem írod a blogot tovább, mert olyan bejegyzés nincs, hogy szünetelnél, így hát nem írom meg a kritikát, mert nem írok abbahagyott blogról.

***

Blog: http://imak-nem-segitenek.blogspot.hu/

Kinézet: Elárulok neked valamit. Már nagyon vártam, hogy a blogodról írhassak kritikát, de tényleg!:) A kinézethez visszatérve, a fejléc nem a legjobb, mert kicsit furcsán van elrendezve az egész,a csaj csúnyán van kivágva. Még annyi, hogy a blogversenyes képeknek készíthetnél egy oldalt, hogy ne a modulsávba, illetve ne annyira le kelljen kirakni. Amúgy másba nem tudok belekötni.

Történet: Hiányoltam a prológust,de mindegy. Az első részből már érezhető volt, hogy balhés és durva sztori lesz, nos ez persze beigazolódott. Keke és Sam kis, hogy is mondjam, kis kalandjánál, csak néztem a képernyőt, mire felfogtam, hogy mi van, de ennek ellenére tetszik. Én személy szerint nem annyira bírom Mis-t,mert eléggé úgy viselkedik mint egy rossz kurva.Nem sablon, és annak ellenére, hogy gyakran korhatáros, én megszerettem.

Írói képességed: Nos, előfordultak kis hibák, néhol szóismétlések,a fogalmazásoddal is volt néhány probléma. Az egyik nagy hiba(legalábbis szerintem) a 3. fejezetben volt. "Megörülök veletek!" ez jobban hangzana így: "Megörülök tőletek!".

***

Íme, a háttér, amit Eszter(vagyis April Summer. -ismerem személyesen, ezért én Eszternek hívom) kért chat-ben. Demi-s, remélem tetszik.
(Szerintem sokkal jobb lett, mint a Harry-s.)

Elviheted, de írd meg chat-ben vagy kommentben.


3 megjegyzés:

  1. Igazából nem nagyon tetszett a fejléc amit készítettél (ezt nem sértésnek szánom), és a blogot nem hagytam abba csak most az írótársam jönne a fejezettel, de elakadt, mert nincs ihlete. Ennyi az egész, nem fejeztük be a blogot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem baj, de egy e-mailt írhattál volna.

      Törlés
    2. Tudom és nagyon sajnálom, hogy nem írtam, csak nem akartam bunkó lenni, de úgy tűnik mégis sikerült.

      Törlés