2013. jún. 19.

Szerencsétlenség + Kritika#13 + Brushok

Nos, ez a mai 3. bejegyzésem, és igyekszem ezt is "jól" megírni. Próbálok naponta több bejegyzést hozni, mert nagyon sok kritikánk van, melyeket meg kell írnunk Emi-vel. Plusz, nekem még van jelenleg 5 fejléc rendelésem melyekkel igyekszem. Az elmúlt két órában összehoztam egyet.

http://feelingsfromameli.blogspot.hu/
Akkor most jön a szerencsétlenség rész. Diana Lindsey segítségével letöltöttem a PhotoShop CS3-at. Nos, ez eddig oké. Megnyitottam, és csak néztem. Oké, hogy magyar, de még sem értek sokat. Komolyan, a GIMP után ez egy labirintus. Egy Harry Potter - A tűz serlege féle labirintus. Meg tudom nyitni a képet, és kész. Úgyhogy lehet, hogy majd mutatok nektek pár munkát, hogyha megtanultam kezelni. De addig is bújom a Youtube-ot Tutorial nézés közben.De emellett szeretném a segítségeteket is kérni. Ha valakinek megvan a program, és tudja is kezelni, nem haragszok pár segítő e-mail-ért , facebook üzenetért. 

*** 

Itt van a blog 13. nekem pedig a 8. kritikám. 


Kinézet: A fejléced tetszik, sokat dolgozhattak vele. Tetszik, hogy a részletek is ki vannak dolgozva, nem is mondok róla többet. Szép. Már írtam egyik kritikába, hogy nem szeretem a Travel sablont. Neked is az van, de nem baj, a te blogodban egyáltalán. A színek passzolnak. Talán a modulsávok színét, cseréld átlátszóra, és már szebb is lesz. De így is hagyhatod, nem rossz így sem. A bejegyzések betűtípusa rendben van, a bejegyzések címe is. A modulok betűtípúsa már nem tetszik. Nehezen lehet elolvasni. Én is szinte a képernyőt fejeltem, annyira közelre kellett hajolnom, mire hunyorogva el tudtam olvasni. Az órát sürgősen vedd le a modulok közül, mert a színe, elrontja az összhangot. A szereplőknek nyiss egy új oldalt, és ha már írtál a két csajról, akkor a srácokat se hagyd ki, róluk is írj pár sort.

Történet: A prológus nekem bonyolult volt, nem szép, hogy a kép alatti rész, már fehérrel van kihúzva. Az első részben: Lara kimászott az ablakon, egy fa vastag ágán leugrott, vagy nem tudom mit csinált, majd leintett egy taxis-t, hogy vigye körbe a városban. Mért nem az ajtón ment ki, mért az ablakon át?! Fuck Logic. Amúgy pedig muszáj elszomorítanom téged. Sablonos a sztori. A lányok stylistok, kapnak egy melót, pont a One Direction-nél, elmennek, és egy idő után, mindegyik csaj összejön, az egyik sráccal. Remélem megcáfolsz, és máshogy írod a történeted. 

Írói képesség: Hát az első fejezetben is kezdhetted volna Lara szemszögéből. De ez így nem olyan jó, hogy írod narrátor, és a szereplők szemszögéből is. Döntsd el, most a szereplők szemszögét, vagy a narrátor szerepét tudod-e jobban megírni. Néhol voltak helyesírási hibáid, szóismétléseid, fogalmazási problémáid, szóval mind sok embernek, javaslom, hogy mielőtt kiírod az új bejegyzést, olvasd át az egészet. Ja, és felejtsd el a szavak végi h-kat. Sírni tudtam volna amikor olvastam : Nah, mindegy. 

***
Hoztam nektek pár madártollas brush-t. Remélem tetszenek.Pipáljatok,hogy hasznos-e , esetleg szeretnétek még ilyet, és írjatok chat-be, hogy milyeneket hozzak. Holnap, pár saját készítésű PNG képet hozok, melyeket kör alakúvá vágtam, és egy-egy tájat, képet ábrázolnak. 









Csók:

Edina.xx


2 megjegyzés:

  1. Edina!Mi a neved fbn?Rádirok és segítek szívesen! :D
    xoxo layl c.:) (szerk.)

    VálaszTörlés