2013. jún. 13.

Kritika#5 + Trailer + Segítség

Blog: http://loveisalligoot.blogspot.hu/

Kinézet: A fejléced nagyon tetszik, nem tudom, hogy te csináltad-e , vagy rendelted, de marha büszke lehetsz rá. Az oldalak és a modulok rendben vannak. A betűtípussal sincs semmi bajom. A bunkósságom miatt azért megemlítem, hogy a bejegyzésekben, amikor még nem a fejezeteket íród, lilán írsz pár sort az olvasóidnak. Én azt a lilát inkább pirossal írnám, hisz a fejlécben lila nem, de a piros szín megtalálható. Ennek ellenére,  a te blogod is azok között van, melyekben nem tudok sok mindent kifogásolni!

Történet: A sztorid az első részeknél, totális sablonsztorinak tűnt. A csaj elmegy Londonba, ott összefut a Nagy Ő-vel, és tádám együtt vannak. Aztán rájöttem, hogy tényleg az. Habár csak a 8. fejezetig olvastam, de eddig totális sablonnak tűnik, sajnálom. Komolyan, ezt nem bántásból mondom, de szuper a blogod kinézete, meg minden a helyén van, de minek erősíted a tömeggyártmányos táborát?

Írói képességed: A fogalmazásoddal nincs semmi baj, de párszor előfordulnak szóismétlések. A prológus olvasása közben, pedig konkrétan rettegtem, hogy ilyen lesz végig a sztori.. Hogy milyen?! Hogy tele van olyan szavakkal, melyben megduplázod a magánhangzókat. Ezzel azt sugárzód az olvasóid felé, hogy egy 9 éves buta lány vagy, ki kitalált egy szerinte szuper sztorit, és facebook-os feelingben megírja. Ne csináld ezt kérlek! A Facebook-on is szívrohamot kapok ha megláttok egy olyan kiírást, hogy a 12 éves kis csajok, írogatnak ki ilyeneket: "ne mááááááááááááár" meg "úúúúúúúúúúúúúúramisten-.-" . (Tisztelet a kivételnek!) Szóval erről sürgősen szokj le!

***

Ma készítettem egy trailer-t rendelésre. Megmutatom nektek, s az elérhetőségnél található e-mail címre, írhattok ezzel kapcsolatban.

***

Most egy kis segítséget hoztam..Hogyan illesszünk be a blogunkba zenelejátszót?

 http://scmplayer.net/

1.
Válaszd ki milyen kinézetet szeretnél. A CUSTOM SKIN-hez illeszd be a
blogod URL-jét. Majd kattints a NEXT-re. 
2.  
A SONG TITLE-höz írd be azt a szöveget, melyet majd látni szeretnél,
amikor a zene szól. A SONG URL-hez pedig illeszd az a zenét amit szeretnél
lejátszani. Ezután katt a NEXT-re.
3. 
Az AUTO PLAY ha ki van pipálva, a zene automatikusan elindul.
A DEFAULT VOLUME-nél kell beállítani a hangerőt.
A REPEAT MODE-nál pedig azt,hogyha nincs több zene,
újrakezdődjön a lista.Kattints a DONE-ra.

4. 
Másold be a kódot.
5. 
Az elrendezésnél, illesz be egy HTML/Java Script 
modult, s ide illeszd be a kódot, majd kattints a Mentés-re,
majd az Elrendezés Mentésé-re. 
6. 
Menj rá a blogodra, és már kész is.

Remélem segítettem. Hamarosan jelentkezem. 

Csók.:

Edina. xx









2 megjegyzés: