2013. aug. 20.

Kritika #49

Sziasztok! Hoztunk egy újabb kritikát, méghozzá Frida blogjáról! Mivel csak a designról kért Kritikát, csak arról írtunk. :)

Edina: Itt vagyok, újra. Hazaértem,hamarosan bejegyzés! 

Frida - My life as Frida

Anabell kritikája:

Fejléc:
A fejléced nekem egy kicsit furcsa, jobban összemoshattad volna a képeket, és élénkebben szebb lenne. A főszereplőt is el tudtam volna rajta képzelni. 

Háttér:
A háttér egyáltalán nem illik a fejléchez, ajánlom keress másikat, mert ha egy olyan ember megy az oldaladra, aki design alapján olvas, rögtön bezárná a blogot, keresne másikat.

Modulok:
A fejlécen a címét, és a modulok, menük címét ugyanolyan színnel írtam volna, vagyis a blogon lévő modul-, menücímeket sötétítsd, igazítsd a fejlécen lévőhöz. A modulsávot gazdagítanám pár modullal, képpel. A rólam modult leszedném, és a blog aljára raknám.

Betűtípusok:
A betűtípusok egyáltalán nem tetszenek, valami szép, írott betűtípusra cserélném mind a modulnál, mind a menünél.

Színösszetétel:
Az egész blog színösszetétele nem tetszik! A modulok, menük címei lehetnének olyan színűek, mint a fejlécen lévő szöveg. A többi szín maradhat, azok jók.


Edina kritikája:
Fejléc:
A fejléc belőlem vegyes érzelmeket vált ki. Részben tetszik, hisz a képek passzolnak, az elrendezés is jó. A felirat viszont nem tetszik, és a tépés sem. A szöveg nem illik a képhez, a tépés pedig sok. Szerintem felesleges, vagy talán elég lenne csak az egyik oldalon.

Háttér:
Szerintem sem illik annyira a fejléchez, keress egy másikat. A fejléceden megtalálható a tél, és a nyár is. Ezért valami orgona lila hátteret ajánlok, hisz az talán mind a két évszakhoz megy, és a fejléced is ezt az árnyalatot viseli. 

Modulok:
A modulokkal nincs semmi bajom. Minden ott van, aminek ott kell lennie!

Betűtípusok:
A betűtípúsok nem nyerték el a tetszésem. A modulok betűtípúsát írottra változtatnám -de nem Pacificora-. Az oldal szövege pedig lehetne Georgia- mindenkinek ezt javaslom, mert szinte mindenhez megy.

Színösszetétel:
Van ahol halványabbak, van ahol sötétebbek a színek. Javasolnám, hogy a modulok,az oldalak, valamitn a bejegyzések címe legyen egyszínű, valami olyasmi mint a fejlécen található felirat. Amúgy a háttér is kicsit más színű, mint a blog többi színe, a chat pedig már inkább rózsaszín mint lila, tehát egy pár dolgon változtass, és egyből szebb lesz a blogod.

xx,





1 megjegyzés: