2013. okt. 27.

Új design!

Sziasztok! Az elmúlt fél órában nem volt elérhető a blog számotokra. Ennek az volt az oka, hogy új design készült! Fekete-fehér-szürke stílusúra terveztem, hát inkább a szürke és a fehér dominál, de azért elégedett vagyok a végeredménnyel, remélem, hogy ti is. Várom a véleményeket!

xoxo,




11 megjegyzés:

  1. Szia!:))
    Szerintem nagyon jó lett, bár a háttér valamiért nem tetszik annyira..:S A fejléc nagyon tetszik, alapból szeretem a sötét árnyalatokat! :)))
    Puszi: Hanna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A háttér még lehet le lesz cserélve.:) xoxo, Andrea B.

      Törlés
  2. Szia, a fejléc nagyon jó lett, bár nekem sem nagyon tetszik a háttér :s szerintem valami szín azért lehetne benne azért :) de tényleg szép :) grat ;)

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. A háttér nem tetszik és a fejléc alapjáraton tetszene, ha nem Selena lenne rajta. utálom. na mindegy... szerintem kicsit olyan unalmas lett az előző képest, de sok sikert itt az oldalon! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm. A háttér mindenképpen le lesz cserélve.
      xoxo, Andrea B.

      Törlés
  5. Drága Andrea B.!

    tetszik az új kinézet, nekem semmi bajom a háttérrel, illik a fejléchez. Talán igen, a baj a fejlécen annyi, hogy Selena Gomez kapott főszerepet, és tudjuk, hogy ő már amúgy is a csapból folyik. Attól függetlenül nagyon tetszik, csak így tovább és sok sikert a blogon!

    Ölel,
    Patricia F.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Patricia Freelove!
      Köszönöm szépen, lehet, hogy csak az új hátteret láttad, ezért nincs vele semmi problémád. De belátom, az előző tényleg nem illet ide, de örülök, hogy ez az új tetszik! Selena Gomez nem direkt került a fejlécre, csak megláttam ezt a képet, és ráraktam. Elkészítettem egy másik verziót is, melynek a "főszereplője" Lana Del Ray volt, de az nem lett valami mestermű, így azt töröltem is, és ezt választottam. Nagyon szépen köszönöm!
      xoxo, Andrea B.

      Törlés