2014. jan. 4.

Kritikacsomag#68#69#70#71

Sziasztok! Észre vehettétek, hogy a fejléc és a kritika rendelések bekerültek a 'Rendelések menete' menüpontban. Ha valaki kíváncsi, akkor ott tudja megnézni! Ebony, és Sunhine kritikáit, a mienkhez írtuk. Fogalmam sincs, melyikről kértetek csak design kritikát, így mindegyikről csak azt fogok írni!Mindnyájan szünetelünk, tehát nem kérhettek kritikát, de próbálom megírni minél hamarabb az összeset, utána újra kérhettek. Valamint, olyan blogról, ami több mint egy hónapja nem frissült  vagy szünetel, nem vagyok hajlandó kritikát írni! Ha majd frissül, kérhetsz újra!

I'm Still Alive
Fejléc: Az elején, amikor rá nézett, ne volt vele különösebb problémám. Aztán jobban megnéztem.. Még így sincs vele semmi baj, csak a feliratot nem lehet könnyen elolvasni.Valamint a villámot kicsit halvánnyabban raktam volna rá a fejlécre. Ezen kívül, tényleg szép.

Háttér: Ez igazából már tetszik! Egyszerű, de nagyszerű.

Modulok: "A pont..." modul, olyan, mintha a Piros Pöttyös könyvek borítóját olvasnám. Nem tudom hová tenni, talán a prológusba kellett volna beleírni, és nem a modulsávban elhelyezni.

Betűtípusok: A modulok címét megváltoztatnám, és elhagynám a csillagokat!

Színösszetétel: Szerintem rendben van!

A tenger gyermekei
Fejléc: Őszintén szólva, nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Na jó, tetszik! Talán a feliratot lecserélném, valami nagyobbra, és szebbre, valamint feketével írnám.

Háttér: Na, ezt tényleg cseréld le. Vagy legalább ne gördüljön az oldallal. Kicsi a kép mérete, és így nem szép, amúgy passzolna. Amúgy, most hogy jobban megnézem. Nem erre a képre szerkesztetted a fejlécet? Ha igen akkor tényleg csere!

Modulok: Az oldalakat kicsinyítsd le könyörgöm! :) Amúgy szerintem minden rendben van!

Betűtípusok: Ezek is rendben vannak. Kivéve az oldalaknál, ott hatalmasak!

Színösszetétel: Lehet, hogy a rózsaszín helyett a kék jobban mutatna. Amúgy a rózsaszín színek passzolnak egymáshoz, jók, meg minden.De talán a kék jobban nézne ki!

break the rules

Fejléc: Nem a legjobb, viszont annyira nem is szörnyű. A képek homályosak, és az alapból is csak egy fa látszódik. Az elképzelés nem rossz, de nem sikerült olyan nagyon jól. A felirat viszont tetszik!

Háttér: Olyan mintha egy kép, szét lenne húzva, de végül is nem rossz.

Modulok: Ezek is rendben vannak! Talán a chat-et kicsit feljebb rakhatnád!

Betűtípusok: A modulok betűtípusát mindenképpen megváltoztatnám, a többi rendben van.

Színösszetétel: A színek is passzolnak, ami kitűnik a sorból az a lány a fejlécen. Nem is rossz, hogy nem kék, mert egész jól mutat ez a kis szín!

Falling in Love with the First Blow
Fejléc: Egyszerű, meg minden. De tetszik! Talán Lucy-t egy picit jobban beleolvaszthattad volna, vagy kicsit a széleket elmoshattad volna! 

Háttér: Szép, csak ne gördüljön az oldallal!

Modulok: Csinálhatnál külön oldalt a szereplőknek, a versenyeknek, és a fejezeteknek! 

Betűtípusok: Rendben vannak.

Színösszetétel: A bejegyzések címe lehetne egy kicsit sárgásabb! Amúgy itt sincs hiba.

xoxo,

Andrea B.

1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen.^ . ^ Nem zavargolódni akarok, de nekem mondjuk a történetről kritika fontosabb lett volna.:S De attól még köszönöm és próbálok javítani.

    VálaszTörlés