2014. aug. 12.

#Újdesign!

Sziasztok!Mint láthatjátok a  blognak új designja lett! Szerintem lehetett volna jobb is...de majd legközelebb talán sikeül jobbra:)Szívesen fogadok véleményeket, pozitív, negatív minden jöhet, hisz szeretnék javítani a hibákon!:) 

Dorinaxx

3 megjegyzés:

  1. Szerintem nagyon szép munkát végeztél (ismét) :) Bár én nem szeretem alapjáraton a rózsaszínt a kékkel, de ez tetszik. Talán picit sötét az előzőhöz képest. De ha világosabb lenne, akkor már nem lenne ilyen ütős. :) (Meg lehet kérdezni mennyi idő alatt készült?)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon szépen köszönöm:) Hát igazából elsőnek egy próba blogon készítettem el, ezért is nem volt olyan sokáig nemelérhető ez a blog, hiszen csak be kellet másolnom és már kész is volt! Am hát őszintén? Elég sokáig tartott megcsinálni:/ Ilyen kóddal dolgozni mindig plusz munka,de örülök ha tetszik nektek a végeredmény:)

      Törlés
    2. Juj, de jó ötlet :) Mindig azon gondolkoztam, hogy hogyan tudnám lerövidíteni a blogom szüneteltetését. Köszönöm az ötletet. Gondoltam, hogy sok idő volt, de a jó munkához idő kell :D Igen a kódok... Egy-egy alkalommal, ha lecserélem a blog arcát rémálmok gyötörnek tőlük XD Így ritkán folyamodom az újításokhoz :/ tényleg nagyon ügyes vagy! ♥ Cassidyvel együtt. Szerintem Gitta és Delilah is szép munkát fognak végezni. Már várom a bemutatkozójukat :)

      Törlés