2014. aug. 18.

#Elékészült rendelések+ #Textúrák

Halii mindenkinek!! Meghoztam pár kész művemet, remélem tetszik nektek!:)xx
Elkezdtem másfajta sablonokkal dolgozni, remélem tetszenek majd:) Ha rendeltek esetleg design tőlem, akkor kérlek titeket írjátok meg h ilyen fajtát vagy a régi hagyományosat kéritek majd:)Most van egy szabad hely ha gondoljátok írjatok;)
(ésigentudomvanmitfejlődnömdeigyekszem!)
Dorina xx
Blog design
blog

blog

blog
Könyvborító




Fejléc



Textúrák
Bocsi hogy így összevissza vannak de nem tudom már mit tettem fel, így csak egy kettőt választottam ki egy-egy csomagból:)


























6 megjegyzés:

  1. Gyönyörűek *.* ♥ Mindet imádom, azt is, amit nekem készítettél. Nagyon tehetséges, vagy. Sok sikert a fejlődéshez :) (Nem mondom, hogy már nem kell, mert művészeknek ilyet nem mondunk.) Inkább úgy fejezem ki magam, hogy ezen a szinten sincs miért szégyenkezned. Messze túlszárnyalsz jó pár embert. IGAZI TEHETSÉGES vagy :) További sok sikert ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Adri,
      Nagyon édes vagy köszönöm szépen!!!♥♥♥ Soraid rendkívül megmelengették szívemet köszönöm!♥♥♥ És nagyon örülök hogy tetszett a tied:))
      Dorinaxx

      Törlés
  2. Dága Dorina! Teljesen igaza van Adrinak, nagyon tehetséges vagy! :) És a textúrák is mese szépek! *-* Sokat segítettél velük, remélem nem baj, ha felhasználom őket, köszönöm! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:)Köszönöm szépen♥♥És persze h nem baj hisz ezért hoztam őket h használjátok nyugodtan!!:))

      Törlés
  3. Drága Dorina!
    A munkáid elképesztően káprázatosak! Megtisztelő lenne ha a mi szerény blogunkra is te készítenél designt. Most csupán érdeklődni szeretnénk, ugyanis a bejegyzés tetején azt írtad van egy szabad helyed, de a rendelés menete menüpontban viszont be vagy telve. Kicsit összezavarodtam, mindenesetre, én meg várom míg aktív leszel, mer tényleg borzasztóan csodálatosak a design átalakításaid! Igazi tehetség vagy!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia:) köszönöm szépen!I♥♥ gen amikor kiírtam akkor még volt szabad hely de rám írtak egy páran így már beteltem!:/

      Törlés