2014. aug. 14.

Bemutatkozás || Delilah

Kedves Olvasók!

Jelentkeztem a szerkesztőfelvételre, és itt lennék. Mikkor megtettem az első lépést, bennem volt az érzés, hogy valószínű nincs esélyem, hisz biztos vannak nála ezerszer jobb kritikaírók. Viszont mikor megkaptam a levelet, valami új vette kezdetét az életembe. Álmomban sem gondoltam volna, hogy egyszer e fantasztikus társaság tagja lehetek, és ilyen tehetséges lányokkal leszek körbevéve. De mégis itt vagyok, frissen-üdén, s a rendelkezésetekre állok. Köszönöm drága IYCDI, hogy megválasztottatok e becses feladatra! 
Szóval, Delilah volnék. Egy fiatal és életvidám lány, kinek nem kenyere a bemutatkozás. Blogban mostantól én is aktív szerkesztőként fogok jelen lenni, és segítséget nyújtani az általam választott foglalkozásokban, melyek a következők:
  • Kritikaírás
  • Rendezett kép készítése
A kritikaírással kapcsolatban annyit szeretnék hozzáfűzni ehhez, hogy drága - sajnos már -  volt főszerkesztő Dóri kritikáit elosztottuk Gittával, így már csak kettőt vállalok ez vegyétek figyelembe, mert nem szeretném ha chat-en úgyis érkeznének kérések, hogy valami inaktív, ezt szerintem mindenki megérti. Holnap számításaim szerint érkezni fogok egy-kettő kritikával, és akkor majd betekintést nyerhettek, én hogyan is alkotok véleményt egy blogról, miket is szoktam megszemlélni.
A rendezett képeket én egy kicsit 'másképpen' készítem talán mint Cassidy, de talán csak egy ici-pici eltérést van a kettő között, ami most meg is szeretnék mutatni. 
 


Igen, én efféléket alkotok talán - sőt biztosan - nem a legszebbek, de mindenki fejlődik, nincs olyan aki már tökéletesre csiszolta tudását. De tevékenykedéseimen kívül szívesen hozok html kódokat, és segítek is azok használatában, vagy textúrák, keresgetésében is megkereshet bárki, jelezhet nekem vagy a többieknek is szerintem, hogy miben nyújtsunk neki szubvenciót. A rólam való tudnivaló csak ennyi lenne. Köszönöm mindenki figyelmét, és további szép délutánt kívánok nektek! Bár ha nálatok is esik az eső, ne csüggedjetek! Remélhetőleg lesz még szebb idő is, és használjuk ki minden percét a megmaradt időnek, még ha a rossz idő el is mosta a programunkat. 
 
Ölel titeket, Delilah

1 megjegyzés: