2013. szept. 11.

Kritika #57 #58

Sziasztok!
Volt időm, és hoztam két kritikát. Nagyon sajnálom, hogy Edina kilépett, de ez az ő döntése :')

Szóval, jöjjenek a kritikák.


Film, sorozat és könyvkritikák

Kinézet:
Fejléc:

A fejléc nekem nagyon tetszik, halvány képek, és szép szín. Egyedül a szövegbe tudok belekötni. A címet, valami díszesebb betűtípussal írtam volna rá, és más helyre. 

Háttér:

A háttér nem illik a fejléchez. A főháttér meg még jobban nem! Lehetne a fejléchez illő színű. Ajánlok neked egy színkódot, amivel szerintem jól mutatna, (#eae8db) de ha mégsem, legyen fehér! :)

Modulok:

Hát a modulok eléggé gyérek, van amin változtatnék, levennék, és végül otthagynék. A "Lájkold a facebook oldalunkat, a "Share It" és a Népszerű bejegyzések modult mindenképpen levenném! A Welcome szöveget pedig átírnám, mert így elég rossz. A többi modullal pedig nincs semmi bajom.

Betűtípusok:

Szerintem jók, viszont a színeit a fejléchez igazítanám!

Színösszeállítás:

A főháttér színe rossz, s a betűtípusoké szintén. Mindegyiket a fejléchez igazítanám, mert a legtöbb ember, aki felmegy a blogra, rögtön megnyomja a kilépés gombot.

Tartalom
Tartalom:

Amikor beléptem a blogodra, örömmel sóhajtottam fel, hogy nem egy történet! Elkezdtem a kritikáidat olvasgatni, először tetszettek is, de néha hiányoltam a véleményedet. Volt olyan, amikor írtál egy pár sort, s olyan, amikor egy egész oldalt! Ezen változtatnék, mindegyikhez írnék hosszú véleményt. A másik észrevételem pedig az volt, hogy legtöbbször csak arról írsz, amit szeretsz. Csupa olyanokat láttam, hogy 5/4,   5/5.  Örömmel néznék olyanokat is, aminek például 5/1-et adsz.

Fogalmazás:

Van pár belekötnivalóm, mert van amikor szépen, jól fogalmazol, de olyan is akad, amikor pocsékul(már bocsi). Mielőtt publikálnál egy bejegyzést, olvasd át, vagy ha nem megy, kérj meg mást, hogy nézze át, s ha hibát talál, javítson bele! :)

Helyesírás:

Igazából, találtam pár hibát, de azok olyanok, hogy néha a mondatot kisbetűvel kezded, stb. :)


Két szív egymásra talál

Kinézet:
Fejléc:

A fejléc nekem valahogyan nem tetszik. Png formátumban jobban festene, mármint úgy értem, hogy zöld háttér nélkül, mert így igen furcsa.

Háttér:

Nem valami szép, jobb lenne valami mozaikos háttér.

Modulok:

Nincs bajom a modulokkal, egyedül a szín, de azt 2-vel ezalatt olvashatod! :)

Betűtípusok:

Szuperek!

Színösszeállítás:

Először is, másik sablonra váltanék, majd az oldal szövegének címét, s a modulok szövegét, valami sokkal sötétebbre, kevésbé rikítóra változtatnám.

Történet
Alapsztori:

Amikor beléptem a blogodra, azt mondtam magamba, hogy még egy sablonsztori, hurrá. Amikor elolvastam a tartalmat, ez fokozta is az eddigi érzéseimet, de be kell valljam tévedtem! Az elején még egy kicsit untatott, majd egyre jobban elkezdett érdekelni a történet, míg végül az utolsó eddigi bejjegyzéshez nem értem. Eleinte nem nagyon értettem a történetet, egy kicsit zavaros volt, de hamar hozzászoktam, később pedig már jól írtál, nem volt értelmetlen. Két szóban összefoglalva, nagyon tetszik! Gazdagodtál egy rendszeressel! ;)

Fogalmazás:

Amint az előbb is említettem, a történet eleje zavaros volt, értelmetlenül volt megírva, de ez mára már nem található meg a történetedben!

Helyesírás:

Néha, néha észrevettem pár hibát, de nem annyira vészesek.



1 megjegyzés:

  1. Köszönöm a kritikát, azt még hozzáfűzném,hogy pont rosszkor írtál kritikát mert a blog designját félbehagytam (géphiány..),és ez most ilyen átmeneti időszakban van, ezért ilyen gyér a design.. :)
    De a többit ,elfogadom,és még egyzser köszönöm!

    VálaszTörlés