2013. szept. 10.

Búcsúzom..

Mindentől.. Az összes blogtól.. az egésztől.. Nehéz döntés volt, de így lesz a legjobb. Imádok szerkeszteni, de nincs időm, sőt, az igazat megvallva kedvem sincs posztolgatni. Meguntam ezt az egészet. A nevemet mindenhonnan leszedtem, a kritikáimat pedig elosztják a szerkesztők. Most, hogy Sunshine csatlakozott a csapathoz, még biztosabb lettem abban, hogy minden a helyén lesz. Sok mindent megosztottam már veletek, és azt gondoltam, szép hónapokat töltöttem el itt. Amikor csatlakoztam, egyáltalán nem gondoltam volna, hogy könnyeket csal majd a szemebe ha esetleg elmegyek.. A blogverseny nyerteseivel elkészítettem az interjút, s ez volt az utolsó bejegyzés, amit én írtam, valamint ez.. A búcsú..A többi szerkesztő még nem tud erről az egészről.. De muszáj elmondanom most nektek, mert nem bírom tovább.. Fáj, hogy nincs erőm, elbúcsúzni. Minden este, ezen járt az eszem, ezért úgy döntöttem jobb előbb, mint később. Most van egy új hobbim, méghozzá a vlogolás. Nagyon élvezem, már van is pár videóm, habár még nem töltöttem fel őket.. Ha megtaláltok akkor még talán tarthatjátok velem a kapcsolatot, de más lehetőség erre már nem lesz. Hisz a blogos facebook profilomról eltűnök, és offline leszek. Talán örökre. Blogokat nem nyítok, előreláthatólag. Szóval ennyi.. Ezek az utolsó szavaim. Mindent nagyon szépen köszönök!


4 megjegyzés:

  1. Edina!
    Nagyon sajnálom! Tényleg. Az egyik kedvenc szerkesztőm voltál, most meg elmész...:( Sajnálom a döntésed, és azt is, hogy itt hagysz minket!
    xx Zsófi <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Zsófia!
      Köszönöm szépen! Hidd el, én is nagyon sajnálom, de már egyszerűen feleslegesnek érzem a maradásom a blognál.. Nem szívesen végzem a dolgom mostanság, d kényszerből nincs értelme fojtatni..

      xoxo, Edina

      Törlés
  2. Kedves Edina!
    Nagyon hirtelen ért ez a bejegyzés. Én is nagyon sajnálom, hogy eltűnsz, remélem még valaha felbukkansz a blogspot világában. Nagyon fogsz nekünk hiányozni, remekül csináltad, amit csináltál.
    xx L*encii.~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm L*encii.~!

      Lehetséges, ámde nem valószínű, hogy új blogom lesz. Ám de nagyon sajnálom én is, hogy itt hagyom a blogot, mármint már itt is hagytam! :c

      xoxo, Edina B. Swan <3

      Törlés