2014. nov. 1.

Kritika #75

Sziasztok. Nos már elég régóta nem jelentkeztem, ami a suli miatt van. Rengeteg a tanulnivaló és tudjátok, még ezer dolog közbejön. Viszont most a szünetben sikerült időt szakítanom a blogra, így csinálgattam a rendeléseket, és ezek folyamatosan készülnek, csak kérlek legyetek türelmesek. Most pedig jöjjön a kritika.



Kinézet: Nekem tetszik ez a sárgás színvilág, bár lehetne játszadozni még a sárga színvilágával, és így talán még szebbé tudod varázsolni a blogod. A fejléc nem rossz, bár a háttér kicsit üres. A főszereplő lány egy keretbe van, ami részben tetszik, de nem is, de ahogy írtad készülsz egy másik fejlécet csinálni, ezért többet nem írnék a fejlécről. Amit viszont, észrevettem, hogy ha a fejlécre rákattintok nem történik semmi, ami nagyon zavar, ugyanis ha rákattintok akkor a főoldalra kellene dobnia. Ezt viszont gyorsan ki kéne javítani. A moduloknál hiányolok egy történet modult. Sehol nem írod le, hogy miről szól a történet, vagy bármi bevezetőt. Ezt is ki kéne javítani, mert így az olvasó gyorsabban eltudja dönteni tetszik e a történet és érdemes e beleolvasni. Az oldalaknál szerintem felesleges a kritika és a versenyek modul. A kritika az neked szól, és igazából az olvasókat sem biztos, hogy érdekli, a versenyeknek pedig nem kell új oldal, elég ha csak az oldalsávba kirakod a képét. A chat-al nincs bajom illik a bloghoz esetleg lehetne átlátszó, de ez a te döntésed. A moduloknál pedig a sorrendet megváltoztatnám, menü, történet modul, feliratkozó modul chat és így tovább.

Történet: Erről nem tudok sokat mondani ugyanis még csak a prológus van fent. Nekem tetszik, és szerintem épp annyit írtál amennyi szükséges és a lényeg is kiderült. Örülök, hogy a történetbe van egy kis kínai is, és tetszett, hogy írtál bele pár kínai mondatot, de ilyenkor a jelentést is oda kell érni, mert lehet fontos, és csak így lehet esetleg megérteni az adott történetet.

Remélem nem bántottalak meg.
További jó blogolást!

Gitta


1 megjegyzés: