2013. nov. 30.

Fejlécverseny eredményhirdetés - Pasztell színek

Sziasztok!

Hát eljött a mai nap is, és itt van az idő, hogy kihirdessük a fejlécverseny győzteseit. Ebony és jómagam -Andrea- döntöttük el, eme kategória nyerteseit! Nagyon sok szép fejlécet küldtetek be, ami jóval meg nehezítette a döntésünket, de sok hezitálás után meghoztuk a végső döntést...




Beküldött fejlécek:

Készítette: Osteen Dorine

Andrea B.: Tetszik ez a ködszerűség a fejléceden! Kicsit meseszerű ez a színválasztás-hisz a pasztellen belül a rózsaszínt használtad leginkább- valamint nagyon tetszik a felirat is!
Ebony R. Harris: Engem elkáprásztatott ez a fejléc. Mint ahogyan Andrea is említette, igazán mesebeli. A képek jó választások, és kiválóan vannak összemosva is. A cím is illik. Szép munka.

Készítette: Su Boo
Andrea B.: A színek, amik a fejlécen dominálnak már nem annyira tartoznak a pasztell kategóriába. Amúgy nem rossz, de én nem az órát, hanem a lányt raktam volna előtérbe.
Ebony R. Harris: Alapjában véve tetszik, de valami mégis hiányzik belőle. Jobban össze kell mosnod a képeket. A lányt szerintem kissé a felszínre hozhattad volna, mert így minden nagyon egszerű.

Készítette: Tina Ng
Andrea B.: Túl zsúfolt, és a felirat háttere, teljesen elrontja, bocsánat, hogy ezt mondom!Valamint az alapban is sok kék és lila szín van, és ez nem illik ehhez a kategóriához! A lányt jobban beleolvaszthattad volna a háttérbe!
Ebony R. Harris: Túl...rózsaszín és zsúfolt. Annyi minden van rajta, hogy elrontja az összhatást. A cím és az alatta levő - hozzá nem illő- ecsetvonás sem a legszebb. A ruha/lány sem illik szerintem hozzá.
Készítette: Violet Brain
Andrea B.:Nagyon szép. A színek, a felirat, a lány, a képek.. Mind passzolnak.A betűtípus a kedvenceim közzé tartozik.. A lányt szépen beleolvasztottad.
Ebony R. Harris: Tetszik. Nagyon elegáns és letisztult munka. A képeket szépen összemostad és a lány is illik. A cím betűtipusa is jó, de én kicsit sárgább/krémebb színre állítottam volna, mert így nagyon elüt.

Készítette: Violet April Holmes
Andrea B.: Nekem személy szerint nagyon tetszik. Nem annyira halványan raktad rá a képeket, de mégis annyira szép lett. A felirat is szép!
Ebony R. Harris: Tetszik, hogy ilyen halványan vannak a képek rajta, bár az a sok lufi a közepén egy kicsit zavaró, de sebaj. A címe, nekem nem tetzsik. Mármint a betűtipus jó, de lehetett volna kicsit kisebb és domborírhattad volna.


Készítette: Lora
Andrea B.: Nagyon kicsi a fejléced, ezzel nem is lenne baj, de úgy érzem, hogy összepréselted a képeket, hogy mind ráférjen. Az a száj, pedig nem kellett volna oda. A felirat kicsit beleolvad a környezetébe, ez nem mindig előnyös!
Ebony R. Harris: Hmm... szép is meg nem is. De nem. A cím csúnya és nagyon beleolvad a képbe. A képek nem megfelelőek. Nagyobb, de nem szélesebb fejléceket csinálj. Úgy jobban néz ki az egész.
Készítette: Rose King

Andrea B.: Amikor elsőre ránéztem nagyon tetszett, de amikor közelebbről szemügyre vettem, már észrevettem rajta a hibákat. Selena nincs szépen kivágva, a felirat nem látszódik, és nagyon egyszerű, habár ez nem annyira nagy baj.
Ebony R. Harris: Szép munka. De pár észrevételem mégis van. A cím csúnya és alig látszódik. Selena nem valami szépen van kivágva és nagyon olvad bele a fejléc alapjába.
Készítette: Aliz Friedrich
Andrea B.: Wow! Ez volt az első reakcióm a fejlécedre. Sajnos nem jó értelemben! A lány bal oldalán, hüklyé néz ki ez a Starbucks pohár, illetve nagyon sok a szín.. Ez pedig nem való a pasztellhez! Sajnálom, de nekem nem tetszik, mert ez egyáltalán nem passzol a kategóriához!
Ebony R. Harris: Nem illik a kategóriához. Nagyon rózsaszín és össze-vissza vannak dobálva rajta a- pár oda nem illő- képek. A lány sem illik rá, és csúnyán van kivágva. A cím egyszerű, valamint domboríthatad volna.

Készítette: Abbey M.

Andrea B.: A te fejléced is nagyon tetszett elsőre, de aztán jobban megnéztem. A képek nincsenek szépen összemosva, hanem majdnem csak oda vannak dobálva. Nekem az a lány közpen, olyan Avril L.-es ez tetszik. A felirat is nagyon szép!
Ebony R. Harris: Ami legelőször megtetszett benne az a lány és a felirat. Nagyon jól mutatnak. A háttér már nem annyira tetszett. Egyszerűbb képeket válasz és jobban mosd össze.

Készítette: koliBri
Andrea B.: Őszintén szólva tetszik! A tépés is jól mutat a fejlécen a felirat is szép, a lány is jól van kivágva.. De hiányzik belőle valami.. Valami plusz!
Ebony R. Harris: Tetszik, hogy kicsit ilyen "piszkos" hatása van a fejlécnek. A tépés jó, és a cím is tetszik. Szép munka.
Készítette: P.Pandaa

Andrea B.: A képek nincsenek szépen kivágva, a háttér nagyon nem tetszik.. Tiszta zöld, és a zöld az nem a pasztell kategóriába tartozik!
Ebony R. Harris: Rossz képek. A legnagyobb gond, a rossz képek. Nem illenek össze, továbbá nincsennek jól összemosva. Perrie nem illik oda. A cím nagyon egyszerű.
Készítette: Sz. Bius
Andrea B.: Nem rossz! Perrie kicsit furán van kivágva, és a felirat sem valami előnyös, de ezen kivül egész jó!
Ebony R. Harris: Így első ránézésre jó, de mégsem. A cím nagyon egyszerű és nem nagyon látszódik. A képeket jobban összemoshattad volna, és Perriet is szebben kellett volna kivágnod, valamint élesebbre állítanod.
Készítette: Emma Fiction

Andrea B.: Az alap nagyon jó, ámde az a lány, nagyon kitűnik, és ez itt, most nem válik előnyödre. A felirat szép!
Ebony R. Harris: A felirat és a háttér tetszik. A lány viszont nem, mivel a ruha színe nem illik a fejléchez.

Készítette: Diana Winkler

Andrea B.: OMG! Gyönyörű lett a fejléc.. Nem tudok mást mondani, komolyan! Nagyon szép! 
Ebony R. Harris: Elképesztő munka. Tetszik, hogy alig látszódik rajta valami, de mágis szép. A felirat illik hozzá.

Készítette: Rencsi Laptora

Andrea B.: Elrontottad a lánnyal.. Nagyon kitűnik a fejlécről, valamint miért pont kék a haja?!?! Ezen kivül, nem ártott volna valami felirat! NEW: MOST VETTEM ÉSZRE A FELIRATOT! INNEN IS LEHET LÁTNI, HOGY ÉSZREVEHETETLEN!
Ebony R. Harris: Üres a felirat nélkül. És a láány. Az egészet elrontja a kék hajával. Nem illik oda, egyáltalán nem. Továbbá, a egyszerűbb kellettek volna.

Készítette: Just a Girl

Andrea B.: A képen nincsenek annyira szépen összemosva.. A felirat nagyon tetszik! A tépésről pedig nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem!
Ebony R. Harris: Tetszik a tépés. A cím szép, de bazinagy. Rosszak a képek, és nincsennek jól összemosva.

Készítette: Jessie, Montene
Andrea B.: Nagyon tetszik a jobb oldal.. De a másik része, annyira üres.. Miért van ez?! Amúgy tényleg szép, eláll a szavam.. De az a másik oldal nagyon hiányzk!
Ebony R. Harris: Nekem nagyon tetszik. Valamiért más, mint a többi. Szerintem nagyon jól megoldottad az egészet, és engem nem zavar, hogy a bal oldalon üres. Szerintem ez így kell. Szép munka.


A nyertesek:

Zsűri: Ebony Rose Harris és Andrea B.

Harmadik helyezett lett..
..
..



Gratulálunk Violet! Nyereményed eme oklevél! :)

Második helyezést ért el..
..
..


Gratulálunk Dorine! Nyereményed egy interjú, és ez az oklevél.Az interjú miatt hamarosan megkeressünk!

Az első helyezett lett:
..
..


Nagyon szép munkát küldtél be Diana, Gratulálunk! Nyereményed: egy interjú, egy blogajánló, és az oklevél!
Meg fogunk téged is keresni.

Na de még nincs vége a felsorolásnak.. Annyi gyönyörű munkát kaptunk, hogy választottunk egy különdíjast is.. Ő pedig nem más mint..
..
..


Gratulálunk Jessie! Nyereményed ez az oklevél! :)


xoxo, Ebony Rose Harris és Andrea B.

5 megjegyzés:

  1. Ezt is nagyon köszönöm, iszonyúan örülök, hogy második helyezést ért nektek a fejlécem!! <333

    VálaszTörlés
  2. Úristen lányok!!
    majd elsírom magam! :')
    Sose hittem volna hogy valaha nyerni fogok.
    Nagyon nagyon szépen köszönöm....nagyon nagy öröm ez számomra....Elsem hiszem :')
    Köszönöm nagyon szépen köszönöm!! :")

    UI.:Máskor is lesz majd ilyen verseny? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te is megérdemelted. Szép munka volt. <333
      Persze, lesz még hasonló verseny. :)

      Törlés