2013. nov. 30.

Fejlécverseny eredményhirdetés - Hideg színek

Sziasztok!

Eljött a várva várt nap, ugyanis kihirdessük a fejlécverseny győzteseit! Mint, ahogy a cím is mutassa, most a 'hideg színek' kategória indulóival foglalkozunk. Nehéz döntéseket hoztunk, de végül mégis dűlőre jutottunk. :) Reméljük, hogy a nyertesek örülni fognak, akik pedig nem értek el helyezést, azok ne csüggedjenek, és ne adják fel. :)
xoxo,
Cassidy és Sunshine



Készítette: Diana Winkler
Cassidy: Amikor megláttam, azt gondoltam magamban, ez a fejléc hibátlan, nagyon szuper. De amikor jobban megnéztem, már találtam egy kis hibát, ami igazából nem is hiba. Szóval, nekem nem annyira tetszik a betűtípus, de ezen kívül tökéletes. :) (és amúgy a télhez inkább a világos kék illik jobban, de itt pontosan eltaláltad a színeket. :))
Sunshine: Az igazat megvallva, amikor megláttam a fejlécet, az állam a padlót érte. Pár percig csak a képernyőre meredtem, aztán csak annyit mondtam: ez csodálatos. Tényleg az.

Készítette: N.Domii
Cassidy: Nekem igazából nem annyira tetszik. Szerintem a képeket rosszul válogattad össze, és a betűtípus sem a legjobb. Egyedül a tigris az, amibe nem tudok belekötni. De ha jobb képeket, kékebb hátteret és hozzáillő betűtípust választottál volna, jobb lett volna. De minden csak gyakorlat kérdése, szóval gyakorolj sokat, és sokkal jobb leszel! :)
Sunshine: Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. Nem valami gyönyörűséges, de nem mondanám csúnyának sem, hiszen a képek jól össze vannak válogatva, és az elhelyezések is jók, csak nekem egy picit unalmas. Ha nem ezt az árnyalatot választottad volna, akkor nem lenne vele semmi bajom, illetve a tigrist egy picit jobban ki bírtad volna emelni. Ezt eltekintve szép munkát végeztél, csak így tovább!:)


Készítette: Rose King
Cassidy: A képek nagyon jók, bár az összemosás nem tetszik, és rakhattál volna kissé több képet is. A betűtípus, a színek, és középen a csaj jól mutatnak együtt, bár a betűtípust inkább középre tettem volna. :)
Sunshine: A színek nagyon tetszenek, pont a télre emlékeztetnek, szóval ezt jól eltaláltad. Viszont a képek nincsenek szépen összemosva. A szöveg egyszerű, de szép, tetszik, hogy halványan körvonal veszi körül. Több semmit nem tudnék a munkádhoz fűzni, javaslom, hogy szerkessz tovább!


 
Készítette: Miss Babe
Cassidy: Nekem tetszik, bár a színekkel van egy kis gond. Ez inkább olyan zöld színnek tűnik, mint képnek, és szerintem a télhez valami világosabb szín illik, mint sötét. De a színeken kívül szerintem jó lett. :)
Sunshine: Szép, de nem fogott meg annyira. A háttérből alig látszik valami, a közepén elhelyezett Demis kép valamiért nem tetszik, én nem azt választottam volna.


Készítette: Nessa Zapper
Cassidy: Én is csak azt tudom mondani, amit Sunshine. Ha szebben megvalósítottad volna, sokkal jobb lenne.  És szerintem szebb betűtípust választhattál volna + a középső képet nem kellett volna elkékíteni.
Sunshine: Az elképzelés jó, a megvalósítás kevésbé. A háttér képei néhol jól össze vannak mosva, máshol nem. A szöveghez szerintem nem ezt a betűtípust kellett volna választanod, ez túl vidámnak tűnik, ehhez a szürkés-kékes összeállításhoz.


Készítette: Sz Bius
Cassidy: Mint az előzőnél, a megvalósítás itt sem annyira jó, de ez jobb mint az előző. Az egész fejléc nem áraszt téli hangulatot, nekem túl fényes, és a tépés sem annyira tetszik rajta. Jó lett, bár még van mit csiszolni rajta! :))
Sunshine: Mint fejléc, nagyon tetszik. Viszont valahogy mégsem úgy érzem, mintha ez egy hideg színes kategóriába tartozna. A képek engem nem emlékeztetnek a rá, csak befestetted őket kékre. És azt egyáltalán nem értem, ha már a cím is mondja 'hideg színek', akkor mit keres ott a piros? Ezzel nem akarlak megbántani, és tényleg sajnálom, mert komolyan szép fejlécet szerkesztettél, de engem nem fogott meg.


Készítette:Riley C.

Cassidy: Én ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy gratulálok, csodálatos lett! ;)
Sunshine: Tökéletes! Nem túl zsúfolt, nincs rajta túl sok kép, pont így, ahogy van jó. Remekül megoldottad, azt, hogy úgy nézzen ki, mintha be lenne fagyva. Szép munkát végeztél, gratulálok. :)

Készítette:Amelia De Felice



Cassidy: Nekem alapjában véve tetszik, bár jobb lenne, ha nem lenne rajta tépés. :)
Sunshine: Tetszik. A háttér jó, minden passzol. Amibe bele tudnék kötni, az a tépés. Nem ezt a fajtát választottam volna, ront a képed szépségén.




Készítette: Dorine Osteen
Cassidy: Nem egy átlagos méretű fejléc, de ezen kívül tetszik. Nekem nagyon tetszik.
Sunshine: Wow! Amikor ránéztem, szinte megfagytam! :D Nem tudok semmibe se belekötni, szép munka.


Készítette: Abbey M.
Cassidy: A képek jók, bár nekem túlságosan "látszanak". A csajnak pedig nem tetszik a kivágása, és a képhez sem annyira illik. A szöveggel, és azokkal a dolgokkal, amit nem említettem, azzal pedig nincs bajom. :)
Sunshine: Sajnálom, de nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet. A háttérben a szürke kéz nem mutat jól, nagyon elüt a többi kék színű képtől. A lány kivágása nem jó, a felirat nagy, a betűtípusa túl egyszerű. Neked is csak annyit tudok ajánlani, hogy gyakorolj!


Készítette: Zsuu L. Storayne
Cassidy: A fejléc háttere tetszik, viszont a csaj középen már kevésbé. A kivágása jó, de szerintem nem illik a képre, mint a mellette lévő sem. A betűtípus pedig lehetne középen, mert így rontja az összhangot.
Sunshine: Az alapot jól megoldottad, nagyon tetszik. De a háttérben lévő kép Lilyről nekem úgy tűnik, minta egy picit össze lenne nyomva... A felirat betűtípusa nem tetszik, mellesleg ez nem a kedvenceim közé tartozik, szóval már rögtön az elején lecseréltem volna. Azt is észrevettem, hogy nem egy síkban helyezkednek el, ami nekem zavaró.. nem tudom, hogy ezt direkt így akartad, de mindegy végül is. Nem tudom, hogy ez hányadik munkád lehet, de a hibáktól eltekintve - amiket gyorsan orvosolhatsz -, nem rossz.

Készítette: Annie C.
Cassidy: Amikor először ránéztem, tetszett, de aztán észrevettem apróbb hibákat, mint például a cím nem illik a fejlécre, vagy a lány kivágása. Harmadszorra pedig észrevettem, hogy ez a szürke szín egyáltalán nem illik ide.
Sunshine: Amire először felfigyeltem az a lány kivágása volt. Az arca környékén látszik a fehér sáv, ami nem mutat jól. A szöveget elhelyezése nem tetszik, egymás hegyén-hátán helyezkednek el. A 'dreams' szót nem kékkel festettem volna be - legalább is nem ilyennel. gyakorolj, mert van még hová fejlődnöd!


Készítette: Violet Brain
Cassidy: Az alap látom csak textúrákból van, de ez így is szép. :) Gratulálok, az egyik legszebb munka! ;)
Sunshine: Bár itt is az alapból alig látszik valami, nekem tetszik. Szép munka. :)



Készítette: Just a Girl
Cassidy: Kissé érdekes, hogy a szélét letörölted, de nem annyira jó. Én mondjuk jobban szeretem azokat a fejléceket, amik nem tépette, elhalványítottak. A háttérképek jók, a szöveg és a ló pedig egyáltalán nem. A ló egyáltalán nem illik a képhez, s a szöveg szintén nem, valami jobb betűtípussal írtam volna.
Sunshine: Nagyon tetszik, hogy a szélét letörölted, érdekes. :) Viszont a ló kivágása és a felirat.. az nem tetszik.


Készítette: Dorina Nagy
Cassidy: A munkád kreatív, bár nekem annyira nem kölcsönöz téli hatást inkább éjszakait, de ez nem hátrány. A nő kivágása elől nem valami szép, nem látszik a válla. A szöveggel pedig semmi bajom. :)
Sunshine: A színek és a háttér tetszik, viszont a lányt nem jól vágtad ki, a válla nem látszik, ezért úgy néz ki, mintha leharapták volna. A szöveg betűtípusa jó, egyszerű, de én inkább hanyagoltam volna a 'dreamland' mögötti 'dreamland'-et. :)

Készítette: Sara Ben Selma
Cassidy: Az, hogy miért Zayn és Harry került a képre, inkább nem kérdezem meg, mert bárkit lehetett rárakni. A képek róluk inkább világosak, mint sötétek, és ez ront az összhatáson. A háttér még úgy elmegy, de az sem valami szép. A szöveg nekem tetszik, bár nem választottam volna ilyen hosszút. Végül pedig a tépés egyáltalán nem tetszik, nem tettem volna oda.
Sunshine: Kezdeném azzal, hogy a képek Zaynről és Harryről, nem épp a legjobbak. Mivel rájuk süt a nap - vagy fény -, ezért a széleik sárgák, amik nagyon elütnek a sötét háttértől. A tépés kifejezetten nem tetszik, csak még jobban ront az összhatáson.


Készítette: Natalia Bowman
Cassidy:Az egyszerűségtől eltekintve, nekem tetszik. A hópelyhek pont illenek a képhez, szimbolizálják a "telet". Nekem a csaj is tetszik elöl, bár ha olyat raktál volna, aki szemből van, az még jobb lenne. Egyedül a szöveget egy kicsit, de tényleg egy kicsit sötétítettem volna. Szép munka. :)
Sunshine: Jó, de túl egyszerű. Szerintem nem ilyen képet kellett volna választanod, és a felirat is lehetne pár árnyalattal sötétebb. Csak egy picit több életet vigyél bele, s máris jobb lesz, hidd el!

Készítette: Aliz Friedrich
Cassidy: Már bocsi, de ez egyszerűen pocsék lett. Az elképzelés jó, a kivitelezés rossz. Emily kivágása rossz, a szöveg szintén. A háttérről pedig ne is beszéljünk. Egy kis gyakorlással jobb lesz ez! :)
Sunshine: Nem győzött meg. Emily kivágása csúnya, a háttérben lévő képek nincsenek jól összemosva, illetve a szöveg sem a legjobb. Azt ajánlom, hogy gyakorolj még sokat!


És akkor a helyezettek....

3. helyezett:
Riley C.

Gratulálunk! A nyereményed egy oklevél!



2. helyezett:

Diana Winkler
Gratulálunk! A nyereményed egy blogajánló és egy oklevél!


1. helyezett


*dobpergés*

Dorine Osteen!

Gratulálunk! A nyereményed egy blogajánló, egy interjú és egy oklevél!




Valamint lett egy különdíjasunk is, aki nem más, mint...
Violet Brain
Gratulálunk! A nyereményed egy interjú és egy oklevél!


És az oklevelek a résztvevők számára...
















Aki most nem nyert, az sem keseredjen el, lesz majd még biztos verseny. :)
Aki interjút nyert, írja le kommentben az email címét, aki pedig ajánlót, az linkelje a blogját, amiről szeretné, hogy írjunk.
Köszönjük a figyelmet.:)

Ui.: Nekem még - Cassidy - nagyon tetszett Natalia Bowmané, de sajnos lecsúszott. :/ De gratula, mert szép lett! :)


8 megjegyzés:

  1. Sziasztok!:D
    Tudom nem én nyertem meg minden, de nem vagyok csalódott, hisz itt vigyorgok a képernyő előtt, mivel nagyon örülök a fejléc 'kritikájának'.:D Tudom még sokat kell gyakoroljak, de köszönöm a biztatást és azt is, hogy részt vehettem a versenyen!:DD
    Rose X
    Ui.: Gratulálok a 200 feliratkozóhoz, megérdemlitek!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      Örülünk, hogy nem csalódtál, ez is volt a célunk, hogy - mindenkit - tovább biztassunk a szerkesztés terén. :)
      Ui:köszönjük. :)

      Törlés
  2. Sziasztok! :)
    Én készítettem azt a fejlécet, amihez Emma Shaw nevét ìrtátok. Nem lehetséges, hogy véletlenül összekevertétek(az email címem lehet az oka)
    Xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia,
      igen, valóban eltévesztettük a neveket, csak most vettük észre. Azonnal ki is javítjuk, reméljük, hogy nem bántottunk meg ezzel, tényleg sajnáljuk.
      xx

      Törlés
    2. Előfordul az ilyen, egyáltalán nem bántottatok meg! :)

      Törlés
  3. Wow, hű, iszonyatosan köszönöm!!! El sem hiszitek, mennyire feldobtátok a napomat! <333
    Még egyszer köszönöm, köszönöm, köszönöm!!

    Dorine Osteen <333

    VálaszTörlés
  4. Ennek nagyon örülünk, megérdemelted!:)

    VálaszTörlés
  5. Bár nem nyertem, de köszönöm a véleményt, és az oklevelet is.:)

    VálaszTörlés