2014. okt. 12.

Ajánlók | Delilah

Hello Dreamerek!
Kicsit eltűntem, és még el is leszek tűnve egy ideig, avagy október 17.-ig. Utána két hetes szünetet kaptunk, amit kihasználok és veletek töltöm mindennapjaim egy kis részét. Próbálok majd érdekességekkel érkezni naponta, kétnaponta. Most blog ajánlókkal jöttem, hátha valaki kedvet kap az olvasásukhoz. Ezek azok a blogok amiket én olvasok, ilyet nem lehet igényelni - legalább is tőlem nem. Valószínűleg következőleg egy ettől a témától teljesen eltérő dologgal jövök, de kitudja mit hoz még a jövő. :)
Delilah


Washington még várhat

Fülszöveg:
"  Ellie Miller élete közel sem átlagos. A fiatal diplomata lánynak, hála a kormányzóként dolgozó apjának, mindene megvan, amire csak vágyhat. Ám egy szerencsétlen balesetnek köszönhetően az összes felelősség a nyakába zuhan. Bár Ellie-nek kéne apja helyére állnia, a lány mégsem képes elfogadni feladatát. Éppen ezért eddigi életét hátrahagyva menekül a szabadság karjaiba. Azonban egy váratlan találkozás következtében a lányban nem mindennapi érzések kapnak szárnyra, és végre talán megismerkedhet a legszebb érzelemmel a világon. Graham, a jóképű fiú társasága még jobbá teszi a hétköznapokat, megannyi kaland vár rájuk, miközben monoton haladnak a nagyvilágban. Csakhogy egy váratlan telefonhívás miatt az álom elsuhan; Ellie-t hívja a kötelesség, aminek ugyan szívesen ellent mondana, mégis enged, és haza utazik Washingtonba.

Vajon keresztezi a sors ismét útjukat? Vagy már soha nem derül ki, mit tartogatott volna számukra a jövő?

Egy kihagyhatatlan történet tele váratlan fordulatokkal és izgalommal! "

***

A történet mondanivalója.: "Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis megfogod találni."
(Napoleon Hill)

Az utolsó Onaeum 

Történet:
 Audriana egy teljesen átlagos lány, hétköznapi élettel, és problémákkal, amik az ő korabeli tinédzsereket sújtják. Iskolába jár, s minden nap szembe kell néznie az ezzel járó kihívásokkal, míg az otthoni feszültség is vállát nyomja. Az egyetlen mentőöv az életében barátnője, Bonnie, akire mindig számíthat. 

 Ám mi van akkor, ha Audri élete egy szempillanat alatt megváltozik? Titokra derül fény, és olyan tudás birtokába kerül, ami az ő, és körülötte élők életét is veszélyezteti.

 Szembe kell néznie önmagának veszélyes valójával, és a tudattal, hogy egyetlen rossz döntés is a fajtája pusztulását jelentheti. Kénytelen lesz belátni, hogy az eddigi elképzelt világ, és az álmok, melyek minden éjszaka kísértették, mind igazak!

Defensiva


Fülszöveg:
Nem csak az a valóság létezik, amit a szemeiddel látsz. Van egy világ a fal mögött, ahova csak akkor tudsz belépni, ha áttöröd az akadályokat, és hiszel. Hiszel a mesékben, a felfoghatatlan dolgokban, amiket életed során hallasz. Mert mind léteznek. Csak rajtad múlik, hogy felfedezed-e őket, vagy vakon élsz tovább. Ez a te döntésed. Válassz!

Csendpatak

Történet:
Elena Rogers fiatal és tehetséges, akár boldog is lehetne. Az élete azonban zsákutcába torkollik, mikor kisfiának apja váratlanul elhagyja. Az új helyzet mindet megváltoztat körülötte, egyedül két közeli barátjának segítségére számíthat, de miközben megpróbál talpra állni, kénytelen rájönni, hogy képtelen elfelejteni a férfit, aki évekig mellette volt. Kétségbeesetten menekülne a múlt elől, de azt sosem gondolta volna, hogy emiatt egy, az Észak-tenger holland partjainál fekvő kis faluba fog kikötni. Csak túl akar lépni, ám ez nem megy olyan könnyen, főleg a rejtélyes Nicolaas Den Ryke feltűnésével. A férfi, aki maga is bármit megadna azért, hogy felejthessen, felkavarja az állóvizet a településen, Elena pedig még maga sem sejti, hogy új élete könnyen rémálommá válhat. 

I Battle Your Life

Történet:
Vegyünk egy férfit, aki a felső tízezer életét éli, és egy szőke nőt, aki a sztereotípiákat eloszlatva szolgált Afganisztánba. Mi van akkor, ha a világ legjobban őrzött épületét megtámadják? Az Egyesült Államok titkos szolgálata az elnök fiának védelmét egy hackerre, egy bérgyilkosra és egy exkatonára bízza. Be kell olvadniuk, és ez mindent megváltoztat. Egy hazugság, és mikor megtudod az igaza, kiderül, hogy senki sem az, akinek hitted. A legjobb barátaid hazudtak neked, de nem haragudhatsz rájuk, mert valóban téged védtek. Az életedet. Skyler Berger élete eddigi legnagyobb kihívásával találja szemben magát. Eddig embereket ölt, most pedig harcolnia kell egy életért. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése