2014. ápr. 5.

Könyvborító#21+Fejléc#48#49#50#51#52 +Segítség +Blogdesign#14

Sziasztok:)) Hoztam egy újabb bejegyzést, és ebben a bejegyzésben egy kis segítséget adok nektek a különböző fájlok konvertálásához. Remélem mindent érthetően fogok le írni, de ha nem akkor léci szóljatok és még segítek:))
Remélem mindenki jól van, ti várjátok a szünetet? Én igen:D. Már nagyon jól jönne, de gondolom ezzel mindenki így van:)
Ui: Szerettem volna hozni nektek, designnal kapcsolatos dolgokat csak nem tudom mire mire lenne szükségetek, úgyhogy írjatok bátran és a kövi bejegyzésben akkor hozom majd:)

Könyvborító
Blog

Fejléc
Blog

Blog
Blog
Blog
Blog




 ------------------------------------------------------------------------------------
A letöltési link itt van a konvertálóhoz, ezt töltsétek le,
http://letoltokozpont.hu/letoltes_programok_reszletes.php?a=6911&k=15
Én nagyon szeretem ezt a programot mert nagyon sok formátumra lehet átkonvertálni fájlokat:) Szóval csak ajánlani tudom:)) 

Na szóval, ha letöltötték a fájlt akkor bontsátok ki,telepítsétek fel és nyissátok, meg és egy ilyen ablaknak kell megjelennie-->

Ezután bal oldalt ott lesz hogy Mindent--> AVI, és arra kattintsatok rá.
Ezután egy ilyen ablaknak kell megjelennie, és jobb felsős sarokban ott lesz, hogy Fájl Hozzáadása, arra kattintsatok rá.
Ezután csak válasszátok ki a gif fájlokat.

 
.
Ha ez megvan nyomjatok rá az OK-ra

Majd megfognak jelenni a nagyobb részen a fájlok és akkor fent nagybetűkkel ott van, hogy Click to start, erre rámentek és elkezdi konvertálni.
Majd kiírja, hogy befejeződött és kész is van:)Szerencsére nem egy bonyolult művelet és az összes többi más típusú fájl konvertáló amik ott vannak , azokat is ugyan így kell majd megcsinálni:)
A kész AVI formátumú képet/videót úgy tudjátok megtekinteni hogy felül lesz egy olyan hogy Cél mappa és ha rámentek rögtön kidobja a mappát ahova mentette, és ezek után mindig oda fogja menteni, persze ezt lehet állítani is, ahogy szeretnétek, hogy hova mentse.
 ------------------------------------------------------------------------------------
Blogdesign
Előtte

Utána, Blog



3 megjegyzés:

  1. Dorina, ezek gyönyörűek lettek:) A negyedik fejlécnek - When the darkness comes- letudnád írni a linkjét?:) xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen:)))♥ a link ott van a fejléc alatt a "blog" címszóval:)

      Törlés
  2. Gyönyörűek ügyes vagy! <3

    Ja, és igen. Tudod beszéltük, hogy újra csinálod a fejlécemet. Persze nem akarlak sürgetni mert tudom neked is van magánéleted.Csak gondoltam szólok, hogy nem azért változtattam meg a fejlécet mert a tiéd nem tetszik. Azért változtattam meg mert új lett a kinézet, és akkor nem illett volna hozzá. Ha lehet akkor az új fejléc amit ígértél már ehhez a háttérhez illjen.

    Nagy ölelés és puszi!

    Katy S. Az unikornispingvin. :D

    VálaszTörlés