2013. nov. 20.

Próbálkozom + Egy kis infó

Sziasztok!
Már régen volt bejegyzés a blogon, most én hoztam egyet, na jó, ez nem is rendes bejegyzés, csak egy kis infót hoztam.. Ez csupán annyi lenne, hogy már dolgozunk az eredményhirdetésen. Maximum másfél hét múlva fent lesz a blogon.. Addig is persze hozunk bejegyzéseket majd, csak valószínűleg én offline leszek egy darabig, ugyanis holnap edzésem lesz, pénteken, meg hát.. Szóval péntek lesz! :) Hétvégén pedig "pizsibulit" tartunk a legjobb barátnőimmel,elmegyünk moziba, plázába, tehát még ha akarnák sem tudok bejegyzést hozni azon a két napon! Így hát majd valamikor jelentkezem!

(Lehet, hogy péntekig összedobok egy gyors bejegyzést, de nem ígérek semmit!)

Plusz! Még szeretném kikérni a véleményeteket erről a fejlécről. Kezdek megtanulni szerkesztgetni a PhotoShop-pal, ez az első önálló fejléc, amit ezzel a programmal készítettem. Véleményeket várok, miben változtatnátok rajta, vagy min nem? ;)


xoxo,
Andrea B.


3 megjegyzés:

  1. Szia
    Bátorkodok írni egy kis építőkritikát a fejléceddel kapcsolatosan.
    Szóval. Először is, kurvajó. Már bocsánat, de tényleg az. Tátva marad a szám, hogy első önálló photoshop munkának ilyet összehoztál - értelmetlen lett, na.:( De komolyan! Aztán. Sok fejléceden észrevettem, hogy eszméletlenül bele vagy habarodva a domború szövegbe (ami egyébként nem baj, tényleg szép), viszont gyakran túlzásba mész vele - szerintem. Sokkal szebb lenne, ha az adott cím csak egy részét, felét, vagy csak egy szót domborítanál be, mert így túlzás.
    A tépéssel vigyázz, mert a #nemjuteszembealányneve bal oldali képén úgy tűnik, mintha ellenne vágva a nyaka. Vagy akkor halványítsd a tépést, és akkor nem kelt olyan érzést (egyébként tetszik, szép, meg minden, csak na, több ideig nézve ellehet rajta gondolkozni, hogy az dísz, vagy csak gyilkossági eszköz #nemtudomanevétcsaj-nak - ezt egyébként meg vedd csak poénnak :3).
    A fejléc bal oldala a felhasznált textúrák ellenére is kong az ürességtől, de első munkának bőven megteszi,
    fantasztikus lett az én nem éppen ép eszemmel nézve.:)

    Üdvözöl,
    Miss Babe

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *nem éppen ép elmémmel. na T^T :D

      Törlés
    2. Szia! :)
      Köszönöm szépen, és majd vigyázok mostantól a domború szöveggel, valamint a tépést is halványítom legközelebb! :D
      xx, Andrea B.

      Törlés