2013. nov. 14.

Kritika#70#71#72 + Giffek + PNG képek + Inspiráló képek + Blogger képek + Kislány karakterek

Kritika:

Angel Love - Bius
Szokás szerint a fejléccel kezdeném. Sokáig gondolkodtam, vajon tetszik-e vagy sem a fejléc. A végén pedig azt döntöttem, hogy nem tetszik. A képeket jobban összemoshattad volna, és a PNG képej sem valmi szépek. A kép szélén ez a törlé szerintem felesleges, mivel egyáltalán nem szebb vele. A főszereplőknek jobb képek ot választhattál volna, pláne a lánynál. A felirat sem a legszebb, és egyszerű. Plusz a piros szín nem illik oda. Tehát az egész fejléc, egyszeű és unalamas. Nincs meg benne az a varázs, amely már jó fejlécekben megtalálható. Személy szerint a trailert legfel raknám alá pedig azt a szöveget: "Az angyalok egy jobb élet hírnökei, ezért reményt adnak nekünk legsötétebb pillanatainkban" A chatet átlátszóvá vagy feketévé raknám. A szereplőknek nyits új oldalt, és csak szimplán rakd oda a képjüket, nem kell hátterük is legyen. A többi viszonylag rendben van...

Never look back - Klarii
 A kinézete nem te csináltad, mégis van pár dolog, amin javítanék. A fejléc nekem nagyon zsúfolt. Valahogy túl sok kép van egymás hegyén-hátán. A rajta lévő szereplők is csúnyán vannak kivágva. A cím is egyszerű, és felesleges az a szürke ecset vonás a háttérben. A háttér szerintem csúnya, meg gyerekes. Szerintem cseréld le valami egyszeűbbre. A modulban minden megvan, jól vannak elrendezve. Sok helyen láttam már ezt a kurzort, és kifejezetten utálom. Kicsi, és fehér, így nagyon beleolvad az egészbe. Továbbá, én az oldalakat közvetlenül a fejléc alá helyezném, szerintem úgy jobb lenne. 

Right place & Right time - Studt Enikő
 Nos, a fejléc egyből megfogott. Kissé fura, de nekem tetszik. A színek jól vannak kombinálva. Tetszik, hogy nem igazán látszódik a háttér. Amibe beletudnék kötni, az az, hogy az oldalakt én oldalra tenném. Továbbá, a "Megjelenítések"-et lejebb raknám, és behelyeznék egy chatet is. Komolyan nem tudok mit mondani, mert nagyon cuki kis blogod van.

Giffek:

Saját, készítésűek. Komentben írd meg, ha viszed.




PNG képek:


Inspiráló képek:
Cukii :'D

Blogger képek:

Kislány karakterek:
/Valaki kért cahtbe, remélem jók/

Ciara Bravo

Teilor Grubbs
Amara Miller
Az Olsen ikrek
Hamarosan, újra itt vagyok. :)


2 megjegyzés: