2013. aug. 2.

Kritika #44 + közérdekű közlemény

Sziaztok!Kezdeném először is, a közérdekű közleménnyel.
Látom van rá igény, ezért is lehet tőlem majd órarendet/vinyettát rendelni.Csak annyi a dolgod, hogy írsz erre az email címrealisoncampbell111@gmail.com és megadod ezeket az adatokat:
-vinyettát vagy órarendet szeretnél
-milyen színű legyen?
-ki vagy mi legyen rajta?
Ennyi a dolgod, én pedig ha megcsináltam elküldöm. (a rendelések modulba

is ki fog ez kerülni)

Akkor lássuk a kritikát. 



Lily Smith: The game is not over yet

Kinézet:
A fejléc csodás, csak én úgy látom, mintha a bal oldalon lévő lány meg lenne egy kicsit nyújtva.A bejegyzés címének betűtípusa szép.A modul címének a betűtípusa viszont nem olyan jó, nem annyira lehet elolvasni.A modulsáv egy kicsit gyatra, én még raknék oda pár modult, (pl.:chatet, képeket) és a Magamról modult pedig a blog legaljára tenném.A háttér tetszik, viszont lehetne egy kicsit világosabb, mert nekem így az egész egy kicsit túl sötét.

Történet:
Végre, egy szuper, nem One Directionos történet!Őszintén beleszerettem a történetbe, és már epekedve várom, hogy jöjjön az első rész.(Feliratkoznék, de valamiért nem engedi)Szóval.Nem is tudom mit mondjak, hisz jó a történet, és erre nincs szó, de azért egy próbát megér.
Szóval van egy lány Jade Campbelle, aki valamilyen munkát kapott Mr. Robinsontól, de kezdi rossz ötletnek találni.Persze nem szállhat ki, mert akkor minden tönkre menne.Nekem tetszik, és már várom hogy folyatódjon a történet, és megtudjam milyen munkái lesznek Jadenek.Bár még nem tiszta a kép, félek Mr. Robinsontól.Amikor először elolvastam a jellemzését, gondolni sem mertem, hogy vele dolgozik Jade.De aztán kiderült, hogy mégis.Azon pedig meglepődtem, hogy pont Jade Campbelle, aki fél attól, hogy követik, egy ilyen emberrel dolgozik...
Na jó, többet nem tudok mondani, erről. :D

Írói képességed:
A fogalmazásod és a helyesírásod tökéletes, nem találtam hibákat.

Összességében: 10/9



2 megjegyzés:

  1. Hűhaa! Nagyon szépen köszönöm a kritikát, nem gondoltam volna, hogy ennyire elnyeri a tetszésedet! :O :)
    Megfogadom a tanácsod, s amint tudom, megváltoztatom a modulok betűtípusát! :)
    u.i.: Az első részen még dolgozom, de valahogy nem akar olyanra sikerülni, mint amilyenre tervezem, ezért még egy darabig biztosan várni kell rá...
    Még egyszer köszönöm! :) Lily S.xx

    VálaszTörlés
  2. Nincsmit, és tényleg nagyon magával ragadott a történet! :)

    xx Alison C.

    VálaszTörlés