2013. aug. 5.

Eredményhirdetés - Legjobb különálló történet.

Sziasztok. Elsősorban szeretnék pár szót szólni erről a kategóriáról, és az egész blogversenyről. Köszönjük szépen a sok jelentkezőt. Több mint 1000 megtekintés volt a poszton, és több mint száz blogot kellett elolvasnunk / díjaznunk. Ezért mindegyik szerkesztő 2 kategóriát kapott. Dórié lett a design, és a legkedveltebb blog, mert ő nem nagyon ér rá. Alison kapta a legromantikusabb blog  kategóriát, illetve a legjobb fanfiction-t, de a legromantikusabb blog ki lett húzva, mert nem lett meg az 5 jelentkező. Emma értékelte a legjobban megformált karaktereket, illetve a legszomorúbb blogokat, míg én kaptam a legjobb írót, és a legjobb különálló blog kategóriát. Nagyon sokan jelentkeztetek, ebbe a kategóriába, és nehéz volt meghoznom a döntést, mert tényleg nagyon jó blogokat olvashattam. Úgy döntöttem, hogy az én kategóriáimba, kiválasztok 1-1 különdíjast. Nem is húzom tovább a szót.

Harmadik helyezést ért el,


Gratulálok! Nyereményed, egy oklevél!

Második helyezett lett,


Gratulálok! Nyereményed egy oklevél, és egy interjú!


A versenyen első helyezett lett, 



Gratulálok! Nyereményed, egy oklevél, egy interjú, valamint egy blogajánló!


A különdíjas pedig nem más mint,



Gratulálok! Nyereményed egy oklevél, és egy blogajánló a Geranium-on!


A nyerteseket megkeresem, az interjúkkal kapcsolatban!
Oklevelek:






Emléklapok:






















A nyerteseket hamarosan megkeresem, de mivel nyaralni megyek, az interjúk és a blogajánlók valószínűleg csak 20-a után jönnek, szóval ne aggódjatok, nem felejtettem el, csak nem leszek itthon.

Mindjárt hozom a Legjobb író kategória nyerteseit.


2 megjegyzés:

  1. Huh, nagyon meglepődtem, mikor megpillantottam a nevemet, mint itt, mint a 'legjobb író' bejegyzésnél. Nem hittem volna, hogy sikerült eddig eljutnom, percekig eltartott, míg tudatosul bennem. Köszönöm szépen, ez nagy önbizalom tuningot jelent nekem, nem gondoljátok, hogy mennyire! :)
    Gratulálok a többieknek is, főleg az első helyezettnek, elismerés neki, s a másik kategória helyezettjeinek is gratulálok! Még sosem interjúvolt meg senki, talán ezért is várom izgatottan a dolgot.
    domii, xoxo

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Elképesztően köszönöm a helyezést, igazából csak unalomból jelentkeztem a versenyre, nem gondoltam volna, hogy értelme is lesz :D
    Még egyszer nagyon, nagyon köszönöm *-*
    Love, Riley Anne

    VálaszTörlés