2013. júl. 29.

Kritika#42

Sziasztok,hoztam egy új kritikát!:)

Blog: http://facerbolkacer-onedirection.blogspot.hu/

Kinézet: A fejlécet én csináltam, szóval arról nem akarok beszélni! A hátteret lecserélhetnéd csipkésre, például rózsaszínre, vagy kékre. Ha átállítod, akkor a bejegyzések címét feketével írd. Emellett az oldal betűtípusa jobban mutatna, ha Georgia lenne. A bejegyzések háttere, pedig szebb lenne, ha átlátszóra állítanád. Az oldalak pedig jobban mutatnának, a modulsávban.

Történet: Én már a kezdetek óta figyelemmel követem a történeted. Örülök, hogy Cher nem híres, és a többi szereplőt is kedvelem, főleg Nathan-t bírtam a 10.részig.Most nem akarok spoilerezni, de az utolsó részen, majdnem bőgtem, és azon gondolkodom, hogy ezt most miért csinálta Nathan?Szóval, nagyon nagy fordulatot vett a történet az utolsó részben. Durva! Amúgy elég rövid lett ez a 10 rész, és már be is fejezted, de mindegy.

Írói képességed: Néhol vannak hibáid, szóismétlések, néha elmaradt egy két ékezet, az ó-ról, ő-ről, vagy esetleg feleslegesen volt ott. A fogalmazásoddal is volt néhol egy egy apró hiba, de nem vészesek.




5 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen! Hát igen nem terveztem hosszúra és hát khm~ örülök, hogy ennyire durvára sikerült az utolsó rész :DD Pont ezt a hatást akartam :$$$ Még egyszer köszönöm és próbálok javítani a hibáimon♥

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Szia! itt vár rád egy meglepi : http://1directionforeverlove.blogspot.hu/ <3

    VálaszTörlés