2013. júl. 24.

Kritika#37

Blog: http://sunshine-neverbethesame.blogspot.com/

Kinézet: Minden tökéletesen passzol. A fejléc nagyon kidolgozott, de mivel nem te csináltad, ugrok is tovább. Jó, hogy ezt a hátteret választottad, mivel egyszerű (de nagyszerű), és jól illik a fejléchez. Na jó, most nem fogom mindenen elmondani, hogy mennyire jó, ezért most leírom, hogy nekem mi nem tetszik benne. Igazából nem nagy dolog, de jó rá figyelni. A kommenteket állítsd nagyobb betűméretre, mert hunyorogva olvasható csak!

Történet: Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak, ezért nem lesz olyan nehéz véleményt írnom a sztorirol.Szerintem nagyon egyedi és kifinomult a történet. Igaz, nem bírok sok mindent írni, mivel csak 4 rész van fent, de nekem  már az eleje is tetszik... Egyáltalán nem tömeggyártású blog, ami szerintem nagyon fontos, ha sikeres blogot szeretnél.

Írói képességed: Nagyon tetszik ahogyan fogalmazol. Mindent részletesen leírsz ami jó, mivel az olvasó beleélheti magát olvasás közben. Hlyesírási hibákat és elgépeléseket néhol találtam, de ilyenkor becsuktam a szemem. :D

Sok sikert a továbbiakban.






2 megjegyzés: