2014. jan. 2.

Visszatértem + Fontos + Vélemények + Elvihető fejlécek#10#11- Andrea B.

Sziasztok! Hát elsősorban visszatértem, és most már próbálok ismét olyan bejegyzéseket hozni, amilyet szeretnétek, vagyis valami hasznosat. Chatben, és megjegyzésben megírhatjátok, hogy miket szeretnétek látni, mi válik hasznotokra. Régebben kértetek páran chat-ban GIF-eket, de tényleg elég régen, és nm is találom a chat-ben sem, szóval írjátok meg milyen GIF-et kértetek/kértek, és megpróbálok hozni.


***


A nyereményjáték, és a fejlécverseny (pasztell kategória) nyertesei írjanak nekem egy e-mailt, és akkor mindent megkapnak, mindent megbeszélek velük. Nem fogok megkeresni senkit!!  (badicsandi07@gmail.com)


***


Ugye azért nem voltam egy hosszabb ideig, mert elromlott a gépem. Sikerült megjavítani szerencsére, de mégis elvesztek a programjaim. De az az illető, aki megcsinálta a gépet, nagyon kedves volt, és telepítette nekem azokat a szerkesztőket, és mi egy mást, amire szükségem volt. Egy pillanat alatt rákerült minden, szóval ne kérjétek chat-ben a letöltő linket, mert nem tudom. CD-vel lett telepítve, és a teljes verzió rákerült. Tehát most már van PhotoShop CS6-om, és GIMP 2.8-am. Igazából a GIMP-et le tudtam volna szedni, de a PS-t azt már nem biztos, tehát nagyon örülök neki. Csatolok kettő PS fejlécet, és egy GIMP-et, várom a véleményeiteket! :)

GIMP - elvihető

PS - barátnőmnek, nem elvihető

PS - elvihető
A fenti fejlécek, - amelyik elvihető - az értelem szerűen, saját bloghoz felhasználható, de írd meg megjegyzésben, és csatold a blogot! :) Ha az utolsót szeretnéd felirat nélkül - azaz DARK RAINBOW - akkor írj egy e-mailt.


***


És végül, ma csináltam egy kis videót, amolyan bemutatónak. Szeretnétek ha lehetne TRAILER-t rendelni, "szerény" kis blogunkon? :) Írjátok meg, mert kíváncsi vagyok, hogy lenne-e rá igény. (Chat, komment, stb.)

Tudom, hogy rövid és lapos, de remélem tetszik!




xoxo,





6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Lenne egy kérdésem,mi a címe annak a dalnak ami a Trailer alatt szól?
    Amúgy szerintem nagyon jó lett a trailer ,ügyes vagy :)

    VálaszTörlés
  2. Ui.:Szerintem nagyon jó ötlet lenne ha lehetne Trailer-t rendelni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik! :)

      A zene, ami szól : Miley Cyrus - Who Owns My Heart

      xx, Andrea B.

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Hoppá, az előző megjegyzést én írtam, de rossz emailről, bocsi. ><
    Szóval a lényeg az, hogy én lettem a második a pasztell kategóriában a fejlécversenyen, de nem tudok emailt írni neked, mert rossz a cím, visszadobja a levelet. :( Szóval itt jelzem, ha nem baj... a bridgestory777@gmail.com címen érsz el, de ha megadsz egy másik emailt, akkor írok neked én.

    Elnézést a kellemetlenségért... ><
    Dorine

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Írok neked egy e-mailt! :) Jelezd ha nem kaptad meg!
      xx, Andrea B.

      Törlés