2014. jan. 18.

Elvihető fejléc#12#13

Sziasztok! Az elmúlt napokban, sőt hetekben nem igen volt bejegyzés a blogon. Ennek ugye több oka is van. Suli, szakkörök emellett én jövőhéten vizsgázom informatikából, és az elméletet nagyon meg kell tanulnom. Hetente 4x megyek szakköre, átlagosan 6 órám van, tehát örülök ha végre hazaérek. Van, hogy 7-ig nem is láttam a házunk környékét. Múlt héten itt aludt a barátnőm, előtte én voltam náluk, tehát a hétvégék is elég elfoglaltak, de igyekszem időt szakítani a blogra, és majd a félévi hajrá után megpróbálok minél aktívabb lenni. Habár már hétfőn kikapjuk a félévit, ez az info vizsga kikészít! Na mindegy, ma van egy kis időm ezért próbálgattam a CS6-ot. Mint tudjátok, már ezt a verziót használom. Két elvihető fejlécet összedobtam. Na jó, igazából négyet de az első kettő nagyon gyötrelmes lett, azokat meg sem osztanám. Ezek már jobban tetszenek, hamarosan újra lehet rendelni, de ahhoz tényleg, még egy kicsit tanulgatnom kell ennek a verziónak a használatát, na meg az informatikát!

Ha viszitek a fejléceket, akkor írjátok meg nekem kommentben, hogy hova kerül ki! Múltkor ebből volt egy ügy, nem hagytam szó nélkül. Elmesélem. Szóval, még régebben -anno, amikor még idekerültem- kiraktam egy elvihető Perrie Edwards-os fejlécet. A név volt rajta, és azt hittem, hogy így csak nem viszik el. Másnap kaptam egy e-mailt Edit-től, hogy látta a fejlécemet egy blogon. Oké, megnéztem. Az az illető nem mondta meg, hogy elviszi a fejlécet, ráadásul a Perrie Edwards felírat alá szépen beillesztette a "FASHION" szócskát, és a nevét. A modulsávba, pedig azt írta, hogy ő készítette. Megpróbáltam felvenni az illetővel a kapcsolatot, de nem sikerült. Később jelentettem a blogját, és több ismerősöm is segített. Pár napra rá a blogot törölte. Nos, nem szeretném, ha többet ilyen előfordulna, mert kötelességem jelenteni a blogot, hisz én dolgoztam vele.

Légyszíves írjatok véleményt, még ha nem is viszitek!

Ez a fejléc úgy készült, hogy egy lány, aki igazából PS-CS6
tutorial-okat készít, még régebben csinált egy versenyt,
amelyben a videóban megmutatta, hogy hogyan készítsük el a fejlécet,
majd csatolta a képeket. A bal oldali lányt, magamtól raktam
rá, a többi képet pedig Ő csatolta. Az Alone felirat egy PNG.
A verseny sajnos már lezárult.

Teljes mértékben saját. Én gyűjtöttem a képeket, stb.


XOXO, ANDREA B.

2 megjegyzés:

  1. Szia sajnálom hogy el vitték régeben a fejléced ! De én új vagyok ebbe az egész blogosdiba és aszt szeretném meg kérdezni hogy milyen alkalmazásal lehet csinálni fejlécet vagy hogyan?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Rengeteg program van! Gimp, PhotoScape, PhotoShop, PhotoFiltre Studio,
      Pixlr (internetes online program) stb.
      xx, Andrea B.

      Törlés